Popcorn, Popcorn!

Jahopp, det är inte mycket man gör eller får gjort.
jag har en svenskauppgift som borde göras och lämnas in. Alldeles strax ska jag sätta mig och börja med den.
Måste bara få lite skrivet först!

Min mening med inlägget igår om Göteborg Horse Show var faktiskt att se om det fanns någon villig att följa med och det blev några svar. Som tur är har man världens bästa svägerska som nu följer med som även hon är hästmänniska. Jag räknar redan ner, trots att det är fem månader kvar. men tiden går ju så fort, så fort. Det är mycket att se fram emot nästa år märker jag.
På alla hjärtans dag kommer Kent - Kent!- till Trollhättan - Trollhättan!!- och selar. Jag ska vara där. Offcourse, eftersom jag bor fem minuter från Älvhögsborg. Hade jag jobbat kvar på Borgen hade jag fått gå gratis antagligen. Attans!
Inte nog med det - på min födelsedag spelar de i Uddevalla och även då ska jag vara där. Wihoo! Så, nu har jag uttryckt mig färdigt om det.

Men usch vad jag ser fram emot Göteborg Horse Show. Får se om Maggie är med på gymhkanan i år igen. Hundshowen brukar också vara bra. Det ryktades även om något hundaktigt i Januari, får fjäska ordentligt så jag får följa med och se detta.. 

Jag hade hoppats på att få ha Peter här hela dagen och bara kunna ligga i sängen hela dagen men han var till slut tvungen att åka och jobba eftersom hans chef inte kunde få in någon anan. Ledsamt som tusan .. Det blev väldigt kallt när han försvann ..  Och inte är han här ikväll heller. Usch, Jag tycker inte om att vara ensam.
Men Timo har varit bra sällskap idag ändå, även om han är mer påfrestande än vad Nisse tydligen kan vara. Jag tror nämligen inte att Nisse hoppar upp och ner från soffan för att få morotsbitar. Eller jag vet inte.


Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, det liksom försvann ur huvudet på mig .. Men men, imorgon är det Timo Räisänen på Pustervik och vi ska vara där. Jag är inte Timos största fan, även om min kanin är döpt efter honom men Peter fick biljetterna i present och det kan nog bli väldigt bra stämning tror jag :)

Förhoppningsvis är man lite piggare och fräschare imorgon också. Funderar på att skutta in i duschen igen då jag duschade på ungefär två minuter förut. Hade behövt lite mer än så kanske ..  Eller så lånar jag badkaret innan konserten imorgon och myser där istället.


Therese från klassen påminde tidigare idag om att vi ju faktiskt ska till TTELA imorgon på studiebesök med klassen. Jag var ju där på endagsredaktionen så jag vet vad som väntar ungefär. Inte att vi får skriva artiklar men man vet hur det funkar och hur det ser ut och sådär. Men det känns för jävla skönt hur dagen imorgon ser ut:

45 minuters engelska

30 minuters rast

90 minuter på TTELA

30 minuters lunchrast

60 minuter Svenska

Sedan sluta när klockan är halv två. UNDERBART! Sätta sig på bussen och sova ett par timmar till och sedan lägga sig i badet hos Peter.

Wiih. Imorgon känns ganska underbar i alla fall. Och få somna i hans armar sedan. Åh. Kom hit nu, snälla?


 Nej, nu har jag mycket att göra. Ska skriva klart min svenskauppgift, packa lite inför helgen och sedan försöka få liite ordning på korten på matrumsbordet! Ha en trevlig kväll. Nedan kommer lite kort från förre helgen och veckan!

Krams



image28
en Peter och en Rebecka före Kentkonserten!

image30
Det var väl den bästa bilden jag fick tror jag.

image29
Peter fyllde år och fick frukost på sängen , men ville Inte vara med på kort!

image31
Och jag är bara Tvungen att lägga in en av mina favoritbilder från i somras (har även denna som skrivbordsundelägg. Det är uppifrån Grythyttan när vi var ute och badade med vovvarna och jag tyckar att det är vansinnigt kul att kasta pinnar. Fotograf: Nettan

Ja, det var ju onödigt

Egentligen kan man fråga sig varför jag ska skriva nu när jag bara vill ner och laga mat.
jag har superbra idéer om vad jag ska skriva om, men det får bli senare då.
Tillsammans med lite kort fårn helgen och veckan. Synd att jag oínte fick några fina hundkort då man ahde fyra att fota i måndags. Menmen. Det blir längre skrivning senare!
Pöss
du gör mig lugn, när alla ljusen har släckts

Bajs (Peter)

Godkväll.
I brist på Peter som ska kika grejer på datorn så passar jag på att skriva blogg medans han ligger och lyssnar på nya Urwitz-skivan. Tråkig dag hemma idag som har spenderats i sängen och i soffan. Fick iallafall börjat med kortsorteringen. Håhåjaja.

Kom på den perfekta julklappen till mig. Biljetter till Göteborg Horse Show!
Underbart att man inte har någon som helst hästmänniska att gå med. Man vill ju inte tvinga med stackars Peter för att se på hästar även om han har erbjudit sig. Menmen, det löser väl sig som allt annat. Jag har en idé ..

vi ska gå ner och dricka te och nana.
pusspuss / peter

Ha en bra kväll!
Pöshar

Utan dina andetag

jag kan inte ens stå när du inte ser på



Det känns som att det är läggdags nu, alvedon och nässpray först bara.
150 pix för att rensa skåpet med alla foton.
150 pix för att gå igenom hela sitt liv
Jatack, mamma!
Antingen blir det en perfekt nattsyssla eller så har jag någonting att göra imorgon.
Det kan behövas något att göra så man inte bara blir galen av att gå hemma.

Jag måste ringa.
Godnatt!






sjuk..

Jahopp, då var det tisdagh och jag är sämre än igår. Jag ska aldrig mer vara snäll. Någonsin.
Underbart att bli sjuk bara för att man ska fejka att man är det. Men men, det är inte mycket att göra åt nu.
Är inne på min andra tekopp idag, efter min tupplur såhär på förmiddagen. Tydligen var det någon som inte alls tyckte att man borde sova när man är sjuk så det ringde som fan här ett tag. Morr.

Håhåjaja och inte är det något bra på tv eller någon rolig människa inne på msn. Inte som skriver iallafall.  
Sitter och försöker klura lite på julklappar iaf och är väl kvar på samma punkt som igår. Har lite idéer, iallafall vad jag ska ge Nina, Peter och Ria. Lyckat, tre personer. Men pappas julklapp är ju klar liksom plus att systra mi och jag har en på gång. Woho.

Peter fick en Supersnygg klocka av Nettan igår som passade honom superbra, det var knappt att han ville ta av den när han sov. Med tanke på att han rör sig ganska mycket på nätterna och kan slå ut med armarna ibland så blev han mer eller mindre tvingad av sin flickvän. Usch på mig!

Nae, om man skulle ta och få något vettigt gjort? Antagligen kommer det att växlas mellan tv och dator hela dagen tills mamma kommer och hämtar ikväll ..  Inte ens äta orkar man ju, suck. Citroner finns, det blir nog bra lunch. Suck, jag är hopplös på att vara hemma. Är jag sjuk eller ledig så äter jag ingenting. Nej, jag får gå och fixa mig lite müsli iallafall!
Antagligen lär jag skriva åtta blogginlägg till idag liksom, woho.
Pöss och adjö sålänge 

GRATTIS PETER!

Idag fyller älsklingstroll 21 år och jag är här och firar för fullt. Olyckligtvis lyckades jag bli sjuk och sitter och snorar och är nu inne på min åttonde tekopp idag. Frukost på sängen lyckades jag fixa till min prins i allafall och han verkade ganska glad för det även om min "ja må han leva"sång inte var den bästa med kraxig hals. Ett egengjort checkhäfte fick han iallafall med lite presentkort på massage och såna grejer.   
Och mysmorgon har vi haft. Tihi.

Och om cirkus tio minuter kommer systrarna med pojkvänner hit och äter tårta vilket ska bli mycket trevligt.
Jag ser fra emot chokladkakorna, även om det är måndag. Fy på mig. Det blir lätt för mycket godsaker när man är förkyld. Jag snodde en skål med glass när Peter var och handlade tidigare. Fy på mig!
Synd bara att jag inte kommer ut till Fantom imorgon heller. Nu har jag inte varit där på två veckor .. Bra medryttare ab här. Nej. Måste be om ursäkt för detta.

Och har suttit och klurat på julklappar idag. Både till min familj, pojkvän, hans familj och till några ur min släkt.
Peters pappa fick för tidig julklapp i lördags vilken jag tror vad ganska uppskattad. Systrarna hans får nog något liknande. Jag älskar att ge bort presenter. Wihi vad kul det är. Bättre än att få faktiskt, då behöver man inte få dåligt samvete att man inte köpte något bättre till den andra.
Men men, att pyssla ihop något fint är inte svårt. Jag har tydligen talang för det där. vad nu det betyder.

Nu ska jag dricka klart mitt te och borsta tänderna!
Pöss och hej!

Du sover sött ..

Snark snark låter det från sängen. Peter ligger och snusar sött och jag sitter vid datorn då jag är überpigg.
Bättre att jag underhåller mig här istället för att ligga och störa honom. Dricker te och pratar djupt med Elin som är mycket bra att ha. Tack!
Imorgon är det Peters födelsedag men han fick öppna ett paket redan ikväll bara för att jag är snällast i världen.
Biljetter till Timo Räisänen fick han, sötungen! Och han verkade ganska glad faktiskt.

Idag var vi på Ikea med svägerskan Marie och köpte grejer till Peters rum. Han är typ stenrik jämt och vill alltid till Ikea och handla. Ja, gullegubben. Men shoppandet tar på honom, fast nu har snarkningarna upphört.
Underbart med en pojkvän som pratar i sömnen, man får höra så mycket roligt. "inte så, det blir fel då" fick jag höra här förut. Och någonting om att ringa ovh träffa andra och sådär. Nu börjar det snarkas igen :)
En ny bokhylla köpte han och dörr till den, det blev jättefint och med den nya möbleringen är rummet mer avdelat til en arbetsyta och en sovyta. Fett mycket mysigare.
Och nya ramar och två boxar plus en jävla massa galgar. Men galgar är ju alltid bra att ha! Man kan ju leka Kapten Krok.

Och imorgon kommer båda svägerskorna med pojkvänner och äter tårta som jag måste upp och baka imorgon. Jag vill göra något med marsipanrosor, jag är proffs på marsipanrosor. Och att binda kransar!
Pyssel av allt slag är det bästa som finns. Gah, jag kommer att pyssla ihjäl mina barn när jag bli stor. Jisses.
Nu ska jag se om Nettan har skrivit något idag *hoppas* och sedan ska jag nog börja strippa av mig och lägga mig i sängen och se slutet av Sagan om Ringen. Underbart att näsan har slutat fungera. SKIT!

Jaja, godnatt och sov så gott!
Pöss

jag räknar tre, fyra, fem ..

Idag blir det nog ganska kort och snabb skrivning!

Kentkonserten igår var grym! Otrolig scenografi och stämningen var på topp. Ändå var det bästa att få vara där med Peter. Min Peter. Killarna gjorde bra ifrån sig och recensenterna har ingen aning om vad de skriver om och var antingen för fulla för att komma ihåg konseren eller helt enkelt inte där. Som puckot som recenserade Gesslekonserten. Suck!
Jag skulle kunna göra jobbet tio gånger bättre, tro mig!

Idag vaknade jag och Peter och hade morgonmys, som inte händer allt för ofta då jag är sjukt morgontrött och alldeles för grinig för sånt där. Men stämningen var helt underbar när vi vaknade och jag var faktiskt utvilad för en gångs skull. Mysig frukost och tittade på mumintrollen innan det var dags för Rebecka att åka hemåt!
Det är ljusstöpning hos kusinerna ikväll.

Vill rikta ett Stort tack till Alex Schulman som har insett det ingen annan vill förstå: "idolerna" på vt4 kommer att vara bortglömda om ett halvår. Tack!
Idol är ett svinprogram med deltagare som är så jävla mediekåta att det är synd om dem. De riktiga artisterna och banden kämpar i många, långa år för att komma dit de är idag och det är de som kommer att få stanna kvar i toppen. Idol är bra underhållning, visst, men att glida in på ett bananskal in i artistbranschen, det köper inte jag. David Urwitz och jag har haft diskussionen och har samma åsikter. Han har jobbat hårt och länge och är nu äntligen på väg att få den uppmärksamheten han förtjänar. Sakta men säkert. 
Varken Andreas, Amanda eller Marie förtjänar att vinna. eller att vara med. Precis som ingen har gjort tidigare.
Precis lika lite som konceptet Idol förtjänar att få finnas.  
Musikbranchen tjänar inte ett skit på Idol. Telia och Tv4 gör det sesto mer. Skrota Idol bara. Snälla.

Nu ska jag försöka få lite smink i ansiktet och bege mig mot sjuntorp och se på när invånarna välter kor :)
Haha. Förlåt Hanna!
Ha en trevlig kväll människor!
Pöss

Time to dance

image27

Idag var det läkarbesök igen efter hela förmiddagen hemma. Usch, vad tråkigt det är att vara sjuk.
Och bara groteskt äckliga människor på tv. Usch!

Iallafall så berättade jag att det inte hade hjälpt att byta p-piller (eller jo, det gör inte ont efter sex längre) så det kunde inte ha varit dom. Hon misstänkte att det kunde vara grus, nästan som njursten fast mindre, alltså njurgrus (finns ordet?) .
Så nu har jag fått en medicin som ska rensa systemet liksom och förhoppningsvis ska det gå över innan jul annars blir jag remitterad till en urolog. Så jag känner att nu finns det faktiskt hopp igen. Det ska firas. 
Dock fortfarande utan socker. 

Älsklingstroll ligger i min säng och vilar. Tidigare i eftermiddags slog jag in hans födelsedagspresenter. Ouh, så fina de blev och åh vad glad han kommer att bli!
Nu ska sötpojkarna få mat och vatten och sedan blir det kvällsmat för oss.
Massa mys ikväll, wiiihiii!

Ha en trevlig kväll!
Pöss

December flower

(wosh, vad mycket In Flamestlåtar det blir som titlar på blogginläggen idag!)

image26

Världens bästa mamma har gjort fruktsallad. Mums!
Nu väntar Stå Upp och Fråga Olle!
Godkväll!

My sweet shadow

Argh.
Jag har sockerabstinens. Jösses.
Bestämde mig efter ett träningspass igår att bli duktig och bara äta godis på lördagar och sådär.
Att dra ner på sötsakerna på veckorna iallafall och bli lite mer nyttigare eftersom jag äter sötsaker i någon form varje dag. Och så har det varit sedan jag började gymnasiet liksom.
Så nu är det ändring.
Och plågsamt är det! Hela dagen har jag sett de andra äta chokladbollar och dricka coca cola och jag har inte ens tillåtit mig själv att smaka. Inte att ta en enda liten bit.
Gud, ge mig nobelpriset.
24 timmar har jag snart hållt ut och bättre blir det bara. Imorgon ska jag nog försöka ta mig en promenad bort till Sportlife och få tränat igen. Det är kul att träna när man börjar få lite resultat.

Pluggandet går väl sådär bra. Jag och en klasskamrat är överens om att läraren är hopplös och att det inte går att förstå. Har sovit en stund på eftermiddagen vilket börjar göra mig själv lite nervös.
Jag har ingen lust alls, inte alls. Det enda jag orkar koncentrera mig på är läkaren imorgon.
Om dom nu kan göra något, vilket jag tvivlar på.

Håhå, jaja.
Väntar på att mamma ska komma hem från handlingen så jag kan få fruktsallad (jag kunde inte följa med eftersom jag har ont igen) och på att det onda ska försvinna så jag kan gå ner och städa hos de stackars kaninerna. *suck*

Hej, jag vet vad jag vill ha i julklapp. Ge mig biljetter till Korn och Bullet for my Valentine. tack!
Någon som är med på Korn?
Man borde börja önska sig nu, det är en jävla press från alla håll men jag har ingen aning om vad jag önskar mig.
Kom precis på att jag måste slå in Peters presenter idag också, usch vad jobbigt det blev. Haha, Orka klaga mer liksom.
Men jag är fedt nöjd med vad jag har fått köpt iallafall och sådär även om det var lite panik och besvikelse i förrgår .. Men med lite hjälp och lite mailande har det nu lyckats. Och min kära svägerska (tycker fortfarande att det är ett läskigt ord på något sätt även om nettan är världens snällaste) har hjälpt mig med 1-årspresenten vilket uppskattas mycket.

Nu hörde jag mamma nere i hallen, FRUKTSALLAD!
ha en trevlig kväll!
PössWösh

hepphepp!

Wosh.
Gjort två prov idag som båda gick bra. Cred för det.
Dock ätit mindre än en myra så magen skriker.
Och nu skriker mamma att det är mat! Cred för det!

Skriver mer senare :)
WöshPösh
don't be

Återvinning!

image25
Förstår ni grejen?    
www.tjuvtittat.se eller www.tjuvlyssnat.se rekommenderas starkt till personer med tråkig eftermiddag!

Don't you know who I think I am?

Uppiggande att träffa glada människor och att veta att Peter är på väg.
Tydligen var det någon som rippat sin novell från nätet så vi andra får inte tillbaka våra.
Jävla skit. Funderar på att lägga in min här. Intresse?

Te och knäckebrödsmacka och nu blir det plugg!
Följa med mami och träna sedan också om jag har ork kvar då!
Ha en trevlig kväll!
Kram

surrender

Yeah, klockan är snart halv tolv och idag får jag komma till skolan.
tack.
kul att gå första ring på gymnasiet och ha missat halva?
nej.
kommer dom inte med någt vettigt på torsdag ger jag upp.
då kan jag lika gärna hoppa av och ha ont resten av livet.

this flower don't belong to me

Julklappstips!

Okej, snart börjar jag bli tjatig, men jag bara Måste lägga ut några bilder från Cheap Mondays barnkollektion!
Håll med om att det är sjukt gulligt!
image18image19image20

När jag ändå håller på kan jag ju passa på att slänga in lite kläder från Shocks barnavdelning!

image21image22image23
Sweet child of mine               wipe my butt, sucker                mummy's little monster

November

För att inte tuppa av av tristess sitter jag och kikar runt på nätet efter vad man skulle kunna önska sig i julkapp och allmäna drömplagg. Det blev mest kläder, sådant som man skulle vilja ha och sådär.
Efter en stund på outlethemsidor blev det sedan dyrare grejer !

INTERNETFAVORITER

image12
hoodtröja från H&M 129:-     stickad tröja från H&M 124.50:-    www.hm.com

image13
mössa 59.50 www.hm.com

image14






















önskebikinisar från victoria's secret

image15
trosor från victoria's secret ca 200 kr / styck
gå in själv och dröm.. www.victoriassecret.com


image17

billigare varianter finns på www.catalog.se
bh 75;- och trosa 35;-

image16
sötaste och antagligen varmaste öronmuffarna finns på shock för 249 kronor!


Nu räcker det för den här gången.
(:






Noll

jahopp, om femton minuter går bussen jag Måste ta till skolan för att hinna till gympan.
mår jag bra än? nej.
i sju fucking jävla timmar har jag varit vaken med skiten nu. 
jag tror jag går och lägger mig istället, det här ju hopplöst!

kaninerna har fått mat iallafall
jag är hungrig.
peters baconsnacks står kvar bredvid min säng.
smaklig måltid.

skriver mer senare
ett plektrum på en kall spårvagnshållplats

Lunacy Fringe

image6

Hihi, tydligen var det ambitiöst av mig att träna igår. Tjoho! nu har jag gjort mitt denna månaden!
Mest för att mami inte skulle behöva åka själv.
Men hurtiga var vi, som fan, som tränade i en och en halv timme. Mami är bäst att träna med!
Ambitiös, njae. Men tack som fan iallafall :)

Idag sitts det hemma som vanligt, ska försöka sluta ha ont så jag kan gå till skolan vilket inte är det lättaste.
Suck, vad trött jag är på det här. Från sju till kvart över tio på toaletten. Mina lår sover fortfarande.
Har suttit och spelat sims en stund, djurvarianten, och byggt ett mycket fint hus till mig och min schäfer.
Hunden springer mest runt och skäller och äter på mina möbler. Suck igen. Men det är själva byggandet som är det roliga.

Och hungrig är man men ingen ork att äta. Kaninerna ska iallafall få mat!
Sami har gjort stora framsteg sen han kom. Alla sår har läkt och pälsen är tjock och blank nu, till skillnad från när han kom och såg loppbiten ut. Sedan har han blivit mycket mer social också och det tycker vi om. Lillasyster tog fint kort på honom i lördags med jätteröda ögon tyvärr.
kort från de senaste dagarna kommer längst ner!

håhåjaja, peter är och jobbar duktigt. prins!
igår såg vi på film och jag grinade som vanligt. men vad gör man inte när mor och son återförenas? 
tårarna rann som tusan!

jaja, det skrivs säkerligen mer under dagen.
nu ska jag på toaletten och ha mat!
hejsvej!
knock me out



BILDER

 image10
fyllekaninen timo vill ha pinã colada







yep yep

nu var det undanplockat och golvet ska dammsugas innan nya sängen ska in.
först ett träningspass på sportlife (jag kommer att dö med min kondition..)
ska försöka ta kort på grejer jag ska försöka få sålt också, kanske ska jag behålla akvariumet?
jaja, tråkig blogg idag men mer än så finns det inte inspiration till!

köss och hej

blow me a kiss!

Grattis, jag har varit "frisk" och fått må bra i ett antal veckor efter bytet av p-piller med några få undantagsdagar då jag har haft lite ont. Satt och frös hela förmiddagen i skolan och fick plötsligt väldigt ont och tar bussen hem.
Efter 40 minuter på toaletten med smärtor igen kommer jag på den lysande idén att ställa mig i duschen. genomfrusen som jag är sätter jag på vattnet och går för att hämta mjukisbyxorna, tjocktröja och raggsockorna.
När jag sedan kommer ner till duschen igen är den fortfarande kall så jag går upp till mamma och undrar vad som är fel.
 - Fjärrvärmen är avstängd idag, får jag som svar. Idag är Inte rätt dag.

Nu sitter jag här efter ytterligare toalettbesök och försöker tänka på annat. Funderar på om jag verkligen ska åka till skolan och vara med på mångfaldsmötet eller om jag ska ge mina pojkar mat och sedan gå och lägga mig?
De var ute i snö igår för första gången i sina liv och det var en upplevelse! Timo var nog mer positiv än Sami och hoppade glatt runt i snödrivorna.
Mår jag bättre om en stund drar jag nog på mig termobyxorna och tar med mig Timo ut en stund.

Mer skrivet blir det ikväll, när det har hänt lite under dagen!
Puss och hej!

elite

Eloge till mig som har pluggat duktigt och kan en massa om de gamla grekerna.
Oh, yeah!

Let me go

En blåvittsupporter ~40 ska precis till att beställa vid kassan.
Butiksbiträdet ~30: Vad vill du ha?
Blåvittsupporter: Öh... ge mig en hel special och... en kebabburgare!
Butiksbiträdet: Okej.
Butiksbiträdet gör specialen och kebabburgaren och räcker över maten.
Butiksbiträdet: Där har du. Var det något mer?
Blåvittsupporter: Ehm... ah, ge mig en stor stockholmare också.
Butiksbiträdet går omedelbart, utan förvåning, och hämtar en Pucko.


Grattis till dagens virrigaste som lyckas radera sin pojkvän ur sin mobil det första hon gör på morgonen!
Som tur är kunde jag jobb, mobil och hemnummer i huvudet! Puss på mig ..

och Usch
för långa kvällar med en massa plugg, en sådan är det ikväll igen. Och nu kom jag på att jag måste skriva till svenskan imorgon också. Jösses.
Menmen, istället för att plugga och vara duktig så att jag får prata med söttroll sedan så sitter jag inne på tjuvlyssnat och bloggen. Inte bra, Rebecka!
Men jag håller faktiskt på att lägga in Kent på mobilen så att jag kan lyssna på dom när jag pluggar sedan plus att jag Måste faktiskt gå ner för att hämta historieboken innan jag kan börja.

Och ikväll är det Prison Break! Utan Peter .. Så jag får nöja mig med lillasysters sällskap istället. Och jag måste duscha efter idrotten också.. Åh, alla dessa jävla I-landsproblem. usch på dom!
Vi hade redskap på gympan och som gammal NIF-gymnast var det faktiskt ganska roligt även om jag inte är vig för fem öre, är lika osmidig som ett kylskåp och har samma kroppsform som en ko!
Men som sagt, I enjoyed it!

Och för första natten på vet inte exakt hur många dagar sover Peter och jag i varsin stad, mitt största I-landsproblem just nu efter att jag inte har några pengar till hans födelsedagspresent eller att min tilltänkta 1-årspresent inte görs längre och inte säljs någonstans. JÄVLA SKIT!
men men, mami hämtar nya sängen sedan, tjoho! Hade ju behövt följa med och köpa spån och hönät till mina kaninisar.
Dom fick förresten flytta ner i källaren igår eftersom det tydligen stryker rävar i området, woo. När räven inte har setts på länge får dom flytta ut igen men lillpojken måste kastreras innan de kan flytta till nya buren så det lär ju ta ett tag! menmen, de verkar iallafall trivas där nere.

Igår hade vi mycket trevlig dag.
Upp på morgonen och äta frukost, baka kladdkaka och sedan farsdagfika med Peters syster  Nettan och hennes pojkvän. Vi tog tåget till Trollhättan, åkte till Jysk och köpte en ny säng till mig och sedan drog vi oss hemåt och lagade farsdagmiddag åt min far. Jag fixade iordning för småpojkarna och sedan åkte vi och hyrde filmer och köpte godis. Sedan satt hela familjen och tittade på The Departed och mös i soffan!

Faster Sabina, hennes man och Moa var här och hälsade på och berättade att Moa ska få ett syskon, alltså ska jag få ytterligare en kusin! Det ska bli kul faktiskt, det var mer oväntat än när de väntade Moa men lika roligt för det! 

Usch, nu skriver jag bara en massa..
Ska försöka ta mig i kragen och sätta mig med böckerna tror jag. Och vänta på mat! *starving*
Hoppas att min engelskalärare har fått min läsdagbok nu. jag tror att hon hatar mig. *murgh*
Menmen. Ha en trevlig kväll!
Pöss å Pörr

Praying for love in a lap dance and paying in naivety

till dig som kommenterat så moget

haha, du räknar med att jag ska ta åt mig va?

bada!

Tjej ~30, rundlagd och med ett trött utseende kommer in och går fram till en anställd.
Tjejen: Var har ni Ipren?
Anställd: Ipren är inte bra för dig...(tittar menade på tjejens mage).
Tjejen: Jag VILL ha Ipren... fattar du?
Anställd: Men det är inte bra för dig! (Tittar igen mot magen)
Tjejen (högt): Jag är inte gravid, jag är bara fet!




Yeah, det är lördag! Lördagar är nog mina favoritdagar tror jag..
Peter jobbar idag och jag har pluggat lite samhäll och ska nog skriva om historieanteckningarna senare i eftermiddag. Det är matlagning på gång samtidigt och idag bjuds det på piroger, mums!
Ska ta en risk och göra en vegetarisk till mig, undrar hur det nu kan bli. Degen står på jäsning och jag borde göra klart det andra nu alternativt hoppa in i duschen..


Igår var det movianight med the homies och älskling. Det var väldigt trevligt, även om jag var typ dötrött och sov som en stock på tåget till göteborg sedan. Somnade fort sedan också och inatt sov vi Hela natten under samma täcke. Eloge till oss!
Nu vill jag ha hem Peter så man har någon att pussas med, synd att han skulle upp såpass tidigt att en annan inte hade ork att mysa en stund då. Det var knappt att jag var vaken när han gick. Stackars älskling; han står i dörren och säger att han älskar mig mest och jag mumlar "godnatt" som svar och då är klockan typ sju på morgonen.
Jag är dålig flickvän på morgonen, på kvällen med förrresten och ofta på dagarna med. Jag är inte så jävla bra egentligen. Uschans på mig.

Stod och funderade medans jag hackade lök förut, hur det skulle vara om Bill Kaulitz plötsligt kom in genom dörren. Och med min fantasi blev det en hel roman så jag fick avsluta mina funderingar och börja fundera på att göra pirogdeg istället. 2000 kronor på ingång, snälla Bill; var inte bög! Fast han är för snygg för att vara straight ..
Ja, han ser ut som en tjej, men det är det som är grejen liksom. Nej, jag är kär i Peter. Även om han inte ser ut som en tjej.

Jaja, nu behövs det duschas och sedan göra klart maten.
Åh, Peter har ju badkar! Där kan jag ligga resten av eftermiddagen!
Nu tänker jag hoppa i plurret och sedan laga mat.
Ha en trevlig kväll och  bli dukitgare på att kommentera inläggen!

movienight!

Underbar dag, not.
Datorn i skolan hänger sig, jag måste skriva en sammanfattning av de första kapitlen i boken om Kent och jag har ätit äppelkaka till lunch vilket antagligen kommer göra så att jag svimmar på vägen från stallet på grund av näringsbrist. Bra Rebecka!

Och ikväll är det movienight, tjoho, med the homies och sedan åker jag och Peter hem till honom, lalala. Slynan ska jobba lördag så jag blir ensam med en massa plugg *suck* förhoppningsvis finns det trevliga personer på msn att prata med (be there, fuckers!). Nej, det behöver verkligen pluggas ...

Homiesarna sitter bredvi och spelar något tyskt snake-liknande spel med en massa färger. Orka vara så jävla engagerad. Sedan är det svenska och sedan stall, yeah.
Rida rida ranka. Men det regnar så jag funderar på vart och hur jag ska rida. Antagligen runt skyttebanan men genom genvägen med tanke på att det lär vara blött i skogen.
Nej, nu skriver jag bara för skrivandets skull igen..

Ha en bra dag, skriver förhoppningsvis mer ikväll!
Pöss och hej - leverpastej

surrender

Lång dag i skolan med låånga lektioner fast draman var kul som vanligt, fast Pontus påminde om att vi ska ha bestämt bok till svenskan tills imrogon Och ha med den! Tack för den, mer stress..

Red Fantom idag och det behövdes, han gick jättefint och jag var verkligen supernöjd med honom! Sist gång i paddocken gick ju sådär (det var första gången jag red Fantom då) men idag vart jag jättenöjd!

Och nu sitter jag och gör helt onödiga saker egentligen .. Ska hämta tyska och geografiböcker, sätta på Kent och lägga mig i sängen sedan och försöka få lite pluggat .. Jag har keine lust att plugga men man är ju så illa tvungen. Nästa vecka ser förjävlig ut, det är nästan tur att Peter jobbar lördag så jag kan sitta hos honom och plugga *suck*

Nu ska jag göra lite nytta!
Puss

den hopplösa delen av mänskligheten



Jo, ni är underbara
för det mesta och vi skulle klara oss lika dåligt utan er som ni skulle göra utan oss, men killar; ni är hopplösa! Iallafall en del av er. Hej och ha hoppats på myskväll sedan tidig förmiddag och vart finns min prins nu någonstans? Jo, han ligger i min säng och sover.
vad gör jag? Jo, jag letar runt på varenda sajt på internet för att hitta den perfekta födelsedagspresenten / julklappen / ettårspresenten till samma person. Jippi liksom.
 
Och det känns fan ännu mer hopplöst med tanke på att jag kom på Den Perfekta 1-årsdagspresenten. Det är bara det att den inte finns längre, den varken görs eller säljs. Så nu sitter jag på tradera, blocket och alla andra annonssajter på nätet och letar om någon, kanske eventuellt, säljer detta. Det är halvt på skoj och halvt seriöst, det är tanken som räknas och det är mycket tanke bakom det här...

Åh, hopplöst allting känns då. prov både torsdag och fredag och jag bara orkar inte plugga. Jag har ingen lust att gå i skolan överhuvudtaget. Jag vill jobba nu! Schnell! Kuk i att gå till skolan. Vore det inte för att jag har typ världens underbaraste klass skulle jag hoppa av direkt! Fast få vara hos Peter jämt vore inte heller fel .. Men han sover ju ändå..
Och på tal om skolan blev vi plågade med Lars Winnerbäck på svenskan. Jag tror vår lärare hatar oss, det måste hon ju göra? Åh, sug kuk. jag, Fredrik och Pontus protesterade och ville ha Kent istället men det fick vi inte. Jag har aldrig haft sämre svenskalektion. Död åt Winnerbäck. Till och med Tokio Hotel på egnelska är bättre!

Kikar på gamla bilder på datorn också, från -05 och -06. Kul, mycket minnen och saker som hänt genom åren. Det är kul med minnen, faktiskt.
Idag passade vi Moa och hon var söt som alltid och jag tror atthon börjar bli lite småkär i Peter. Sötunge liksom. Hon ska sova här någon helg och ska bestämt sova i samma säng som oss. Underbara skitunge!
Och jag stötte på Rimbo, Niklas och deras vän på torget idag och blev massa glad! Måste träffa boysen någon dag, vi hade ju fedt kul sist menar jag! Jaja, det är mycket man borde göra men aldrig hinner..
Imorgon blir det ridning i paddock och träna dressyr vilket otroligt nog ska bli ganska kul faktiskt!

Ha en bra kväll!
Pöss

måndag 5'e november

image7


Kuk i mensverk, kuk i att inte kunna vara med och göra någonting - som vanligt.
Usch, vad jag svär men orka? Efter magsjuka och urinvägsinfektion är nog mensverk det värsta jag vet.
Det ligger nog delad andraplats med urinvägsinfektion tror jag. Men det är bara att välja; äta dom gamla p-pillren och ha kvar infektionen eller ta dom nya och ha lika ont av mensvärk som innan jag fick p-piller från början. pest eller kolera liksom.

Whatever, har haft mycket skönt lov och det har spenderats med folk jag tycker mycket om. Det vill säga Peter, Fantom och småpojkarna. Peter sov här i nat och kommer ikväll igen, jag börjar bli sjukligt beroende av honom nu. Undrar om det verkligen är bra ..
Träffade Linus på vägen hem från skolan förut och han följde med hem och vi drack te. Han är snäll Linus :)

Jag ska sluta tjockäta godis så jag kommer i mina nya jeans någon gång. Nu väntar en stund framför parlamentet och vila litegrann också. Ha en trevlig eftermiddag!
Puss

ullared!

Idag var det ullared för hela slanten med mami, lilsis och sötpeter. Jag fick köpt en del underkläder (blandannat supersöta benvita trosor helt i spets), en ridjacka och lite sminkgrejer. Dagkräm köpte jag en jag har haft förut som är lätt tonande. Whatever, den luktar ganska gott!
På vägen hem körde vi textlifabriken och Freeport i kungsbacka som jag inte rekommenderar för någon. Jag dog av tristess efter ungefär tio minuter. Kul AB.

Imorgon blir det stallet halv åtta på morgonen, hem och duscha och sedan upp och fika hos farbror Peter i Partille. En sväng på Allum ska vi nog hinna med innan också. Sedan hem till Peter och ha myskväll hela kvällen! Det längtar jag efter! Sedan på lördag blir det stan, passa Rocko och sedan kalas i Sjuntorp. Usch vilka upptagna människor vi är.

Nu ska jag inte och krypa ner under täcket i min säng där Peter redan ligger. Ouh, mys. Han snarkar sött där inne. Så nu får ni ha en trevlig kväll så hopaps jag att få tid att skriva snart (:
PÖSS

RSS 2.0