Vuxet värre..

Så har det gått lång tid sedan man skrev igen, det finns väl anledningar till det också.
Inte är det brist på ämnen att skriva om, jag har ungefär tvåtusen ämnen att ta upp, klaga på och så vidare. Nåja, påsken har i varje fall varit bra och ganska så lugn, skönt att den är över och att lovet tagit fart nu. Idag , efter en kort tur hos Mia, åkte Sandra och jag ner till Göteborg för att kika i affärer och sådär. Trötta var v båda två och turen på stan blev tämligen kort.
tyvärr.

Åkte hem och satte mig och kikade lägenhetsannonser när plötsligt Mickis namn kom upp på telefondisplayen. Vi satt och tjötade på i närmare fyrtio minuter om ditt och datt, graviditeter, förlossningar, barn och annat vuxet.
Ja, vuxna saker.
Det kändes som om det var jag på något sätt.
I vilket fall ska jag träffa henne och hennes gudomliga dotter Tindra på fredag vilket ska bli sjukt roligt!
Peter kom hem och jag lagade mat till honom i form utav kanelstekt lax med råstekt vitlökspotatis och saffranssås. Ohja, jag är så duktigt.
Nu sussar Peter en stund vilket faktiskt är ganska skönt och jag har gjort chokladbollar och sitter och kikar på "vuxna" hemsidor och ska snart hämta mig nen kopp te. Jag vill bli vuxen nu. elelr imorgon, vem vet. Eller så är man det redan någonstans där inne.

Faster Sabina fick en pojke igår som jag kommer att vara och sniffa på varje dag efter skolan nu för tiden.
Istället för att ta 61'an eller 66'an hem kommer jag att ta 22'an mot Halvorstorp istället för att pussa på M. Han har inte fått något namn ännu, men det kommer väl så småningom. M kommer han att heta på bloggen tills dess iallafall!

Nu ska jag försöka få tag på min lillasyster och sådär och kanske krypa ner bredvid prinsen sedan och titta på "U2 Vertigo Tour; Live from Chicago" som jag fick av farvror och faster i födelsedagspresent.
Av farmor fick jag jättefina handdukar att ta med hemifrån sedan och en söt kopp med Lasse Åberg-motiv. Av kusinerna fick jag 250 kronor på H&M som jag blev väldigt, väldigt glad för. Woho!
Av mormor och morfar fick jag pengar och en söt liten blomma!
 Nu kom jag av mig igen. Ska fösöka skriva ett långt blogginlägg imorgon, och förhoppningsvis ha sovmorgon då!

Puss och hej

Godnatt!

Nu sussar Peetr sött och jag ska hoppa in och lägga mig jag också, bredvid honom.
Varmt och skönt med andra ord, woho.
Ska försöka skriva mer imorgon, innan allt folk kommer.


Etage blir det imorgon med Moa och Elsa för att hälsa på Nicke Nyfiken!
Sötkusinerna :)


Sov sött!

._.

Tack för alla gratulationer jag fått på födelsedagen, både i kommentarer och i sms!

Nu sitts det i en datasal i skolan, surar och skriver för fullt. Efter visst om och men har vi komit på vad vi ska skriva om och hur det ska läggas upp så nu blir det nog skitbra tror jag!
Lite smågrinig idag, men det är väl inget ovanligt.
suck.

Småpojkarna fick ordentligt med uppmärksamhet igår och var uppe en bra stund var även om Timo var mycket mer sociial än Sami. Timo satt gärna med mamma i soffan och åt babyspenat och morotsbitar. Gullunge.
Hockeyn gick ju som den gick och Olof har varit avreageringsobjekt med klagomål på värdelösa spelare. Kul att ha någon att diskutera hockey med!

Idag ska jag Nog ner till Göteborg, är sådär lagom sugen faktiskt men måste ha present till pappa och ska in och köpa kjolen på H&M! Etage lockar desto mer, man kanske skulle flirta medsig lillasyster upp? Eller nåt ..
 Ska få färdigstädat på mitt rum ochså och få på medarna på sängen så man inte sover på golvet längre. Igår organiserades garderoben så det är klart.
Och maila folket med bloggen "antiblondinbella" för att ev börja blogga med dom, det skulle vara sjukt kul faktiskt!

NU ska jag läsa Schulmans blogg och fortsätta skriva.
Skriver mer senare.
Pöss pöss 
 

17 år!


Ja, så var klänningen helt min nudå.
Woho!

Och jag är 17 år gammal!

Godnatt!

Nu säger jag hej och godnatt för idag och drar mot badrummet för toalettbesök och tandborstning. Jag är fett äcklig och borde duscha men hästarna lär ju knappast bry sig om det iallafall!

Ska lägga mig och pränta ner vad jag ska få ut av morgondagens ridpass *snälla gud, jag önskar mig bra väder*
Något ordentligt ska vi göra imorgon, halva dressyr och halva hoppning tror jag. Hoppdelen är redan färdigplanerad iallafall, bara dressyrdelen kvar nu. Måste kika på roliga övningar någonstans. Leta igenom gamla riddagboken.

Nu lockar tandborsten. Den vill ha en diskussion i min mun. Asgarv
Min humor är på låg nivå idag.
Och eventuellt får man gå upp mitt i natten inatt.
woho. Barnvakt!

Sov gott homies! <3

Ursäkta

Jag vill be om ursäkt om jag uppfattats som sur eller konstig den senaste tiden. Jag har ingen aning om vad det beror på och jag vet själv om det men av någon mysko anledning känner jag mig väldigt irriterad mest hela tiden och på de flesta.
Jag hoppas att det inte har orsakat större irritationer hos er andra.
Förlåt.



(Ursäkten gäller dock inte Alla. Ni vet vilka Ni är som Inte ska ta emot ursäkt ifrån mig!)

idag, onsdag:

jag har:

*
haft fett chill dag i skolan, med väldigt korta lektioner.

* haft väldigt mycket allmänt sexprat med några utvalda personer i klassen

* varit näst intill den enda i klassen som visste att det var Björk som ropade "Tibet, Tibet, Tibet!" på en konsert i Kina. Cred till mig som läser Metro på vägen till skolan

fortsatt tjata om att jag faktiskt borde få en mufins. och ett äpple. Suck!

*
fått kommentaren "kolla röven" ropad efter mig då jag hade lånat byggarnas toalett på draman. inte smickrande alls.

*
spelat gravid i ungefär tre minuter med efterkommentaren "du skulle passa i gravidmage". Suck

* sett min snart treåriga kusin härma en apa genom att klia sig under armarna och i håret, säga "oaa oaa oaa" och samtidigt göra benrörelserna till "jag vill vara din margareta"-dansen

* ätit gröna muffins, äckelgröna alltså. Moa hade bakat.

* pratat förlossningar och graviditet med gravida faster som planerar att föda ikväll..
fortsättning följer som det brukar heta!

* ätit stuvade makaroner och äckliga kalkonköttbullar till mat. Cred till mamma!

*
planerat en helg som gör mig alldeles nervös, men åh vad skönt det blir när den är över!

* suktat efter alla snygga vårkläder på H&M's och Gina's hemsidor och bara önskat att jag var miljonär

Inte mycket mer än så. Det får sammanfatta min dag!

Olof!
vad var det för I-landsproblem vi kom på?
Jag har glömt nu när jag skulle skriva in : /


Skor!

jag som är världens skomänniska, Gissa om jag är lycklig då de två skomodellerna jag vill ha i vår / sommmar finns på H&M för 98 kronor styck. woho!
image133image134
svarta ballerinas och vita tygskor 98 :- styck på H&M
jag har på något sätt fastan rejält för H&M det sista, fråga inte varför .. Det har bara blivit så. Harlite andra grejer jag verkligen skulle vilja ha där, får tvinga med Peter runt i stan någon dag!
image135image136
samma kjol fast i två olka färger, jag är väldigt sugen på båda två faktiskt ..
men men, det är mycket jag vill ha hela tiden, nu när det finns såå mycket fina vårkläder i affärerna och jag faktiskt har lite pengar men jag blir så lätt snål. iallafall skorna ska hamna bland mina men sedan får det nästan räcka tror jag, funderar på att designa mig en egen klänning, köpa ett snyggt tyg och sedan be mormor sy den. kanske göra ett par stycken om hon vill och hinnermen i olika tyger. Hon är ju duktig, så varför inte liksom. Ska nog ringa ganska direkt och fråga!

Ledig dag

Ja, eller ledig och ledig.
Har varit vaken och uppe sedan strax efter sju. Hade tiden hos Mia att passa tio i nio och jag cyklade duktigt hemifrån vid halv med träningsväskan på ryggen och efter jobbiga fyrtio minuter pratandes om Erik cyklade jag till Sportlife för ytterligare ett träningspass.
Idag blev det 25 minuter på löpbandet och styrketräning av ben, mage och rygg. Inte alls lika mycket styrketräning som igår, men jag är nöjd med min insats! Alla solningstider var uppbokade så någon solning blev det ite idag utan bara träning. Hade varit skönt att lägga sig i värmen en stund där, men inte idag alltså!

Resten av dagen har det pluggats en del. Har fått klart geografipappret så jag är redo för frågor imorgon på lektionen och försöker även plugga tyska vilket inte går alls. Jag hatar tyska!
Sen skulle jag behöva göra en del i matteboken, men det har jag tid med imorgon och på torsdagens lektion så jag är inte vidare nervös.

På torsdag ska jag även få ihop ett ordentligt pass med Shakira!
För hoppningsvis är det fint väder då så att man är motiverad och positiv. Inte helt kul i torsdags med mensvärk och äckelpäckel. Blä! Och blåste gjorde det, ända fram tills att jag åkte hem. Suck!

Nu har jag precis fått i mig lite lunch bestående av kycling, fräsch sallad och guaccamole med massor av vitlök.
image132
Mums!
Ikväll ska jag göra mig lite fruktsallad av all god frukt vi har hemma. 

Och på fredag är det födelsedag. WOHO!
jag längtar litegrann faktiskt, även om det är fett jobbigt att fylla år.
eller nej, det är bara kalas och sånt som är jobbigt, nu blir det bara lite småfirande på påskafton, det känns jävligt skönt faktiskt!

Nu ska jag ta en dusch och försöööka ta mig upp till Etage och lämna tillbaka byxor!
Pösshaj

Negerbollar vs Chokladbollar

image131



Gå med i debatten du också på www.tjuvlyssnat.se !
VOTE FOR NEGERBOLLAR!




det kan nog bli ett par sånna ikväll, tror jag!
och nej, jag sparar inte till folk som inte är här.
alltså peter!
<3



Ambitiös måndag

Nåja, ganska åtminstone.

Trött och dålig morgon: sån där morgon man egentligen bara vill ligga i sängen med nerdragna gardiner och göra dumma saker men, som man Vet att man mår bättre av att gå till skolan. Ja, så kan det vara. Men till skolan kom jag och allt släppte lagom till första lektionen och sen höll jag mig ganska lugn resten av dagen.
Underbart med en lektion historia och sedan vara på väg hemåt igen. Dock på grund av strul med lektioner osv men allt löser ju sig.
Till slut.

Jag drog bort till Sportlife istället och tränade, kände att det kunde behövas efter gårdagens vägning *suck*. Upp ett kilo sen sist, som antagligen inte syns men finns det på vågen så finns det ju på mig.
Och det har väl blivit liite för mycket godis och liknande den sista tiden så nu var det dags att varaduktig. Har inte tränat sen i Januari så det kan Verkligen vara dags nu.
Tränade i ca 40 minuter och la mig i solariumet en stund sedan, gud vad skönt med lite värme. Bara att drömma sig bort till sydligare breddgrader.

Nu är hela eftermiddagen fullspäckad - ska städa mitt rum och hänga in alla kläder i garderoben, även slänga sånt jag antagligen aldrig mer kommer att använda och få dammsuget igen.
Och organisera skrivbordet.
Efter det ska jag ÄNTLIGEN sätta mig och skriva brev till Frida som jag har lovat att göra alldeles för länge nu.
Och till MArianne. Och plugga!

Men nej, nu väntar något mellanmålsaktigt innan jag börjar, ska se om jag kan försöka få in ett bildinlägg sedan!
Krams krams



image130
på påsklovet ska jag försöka ta mig ut till Vårgårda och fota igen.
om vädret är okej dvs ..

Mr Saturday

image127 
finn ett fel!


På grund av flera saker gick jag hem radan tjugo i elva igårkväll  och la mig i sängen med godispåsen vid sidan om, vitt nagellack och hundtricket. Provade på att fixa fransk manikyr ien och lyckades ganska bra faktiskt, tro det eller ej. Somnade helt slut vid halv ett-tiden medan filmen fortfarande rullade.

Underbart att vakna hemma i sin egen säng, ta en dusch i lugn och ro för att sedan göra sig iordning i lika lugn takt för att sedan bli hämtad av kusin och åka till tågstationen. Tog tåget till Göteborg och hade en mycket trevlig pratstund på vägen ner och skrattade en del och pratade allvarliga saker likaså.
Tog oss in på femman och satte igång att prova kläder på H&M. Jag provade en jacka som ag redan vid första ögonkastet blev blixtförälskad i och som jag köpte .
149:- som pris är inte gheller helt fel ..  Provade även en röd, underbar klänning som jag ska köpa imorgon för att sedan få i födelsedagspresent. Mamma betalar givetvis! Eller ja, jag fyller ju år på fredag så fel vore ju annars.

bild på klänning + jacka
image128
image129
bara klänning!




behöver dock andra skor till kalaset, då röda stövletter INTE matchar till ..
Köpte mig även ett par svarta leggings och en brunrutig sjal som jag funderar på att lämna tillbaa och köpa en annan jag sett på Gina Tricot istället, men de som lever får se.

Efter låång stund i staden gick vi till Peter för att ätealunch och för att Sandra skulle få kika på hans arbetskamrat som det har pratats en del om. Vi hade mycket trevligt där vi satt och åt med övrig personal runt oss och snackade lite skit och sådär. Och maten sen, halleluja vad got! Hade kameran framme mest hela tiden men fick inga bilder på kalaset, *morr*
Efter städning och ett antal loka gick vi: Peter, Dennis, Sandra och jag till centralen och fikade och fortsatte att snacka skit och ha trevligt. Jösses, sånt här tycker vi är kul.

Dock inte lika kul när vi lämnat av Sandra vid tåget och stod mitt på drottningtorget och pratar om affärer och sådär *inget att nämna här* och Peter på något sätt nämner att jag har mens, väldigt högt. Typ pinsamt, inte nog med det så måste Dennis upprepa detta Dubbelt så högt.
Underbart killar.
Tack.
Inte nog med att man känner sig äckligast i världen, man ska skylta med det också. Jag såg hur jag höll i ballongbuketten där det står "MENS" på varje ballong. Yeah.

Vi sa farväl till Dennis och nu är vi hemma med ost och melon, ikväll blir det ostbricka och melodifestival. Men inge vindruvor fick jag. tack tack.
Nu blev det grinigt att det inte är uppskuret här då Peter kom ut ur duschen .. Ska ta med mina ballonger och spriiinga och skära melon.
Skriver mer senare..
PÖSSHAJ

Sandra, om du läser men inte kommenterar slår jag dig! :)

god damn it

jag är lite inne på att lägga ner bloggen, då mycket få av mina läsare kommenterar den ändå. men, what to do?
nyss hemkommen från grabbkväll, men trött och sliten som jag är så pallrade jag mig hem nu, men Hundtricket under armen för att ha myskväll med mig själv i Min säng! så, den lockar ganska starkt just nu.

ska Bara läsa de sista bloggarna och se om de är uppdaterade. Bröderna Schulman har börjat blogga igen och ingen kan vara lyckligare än jag! antagligen förstår sig inte folk på det härliga att vara elak mot folk på internet. Haha.
petters blogg läser jag flitigt också, och kikar in på Nataschas, mest för att det är .. ja, vad ska man säga?

nej, nu måste jag sova.
imorgon ska jag och sandra till göteborg och shoppa, äta hos peter och ja, allmänt mysa i storstaden.
hoppas på finfint väder då.
pusshaj

enkelt för vemdå?

image126
idag längtar jag som tusan till sommaren!                                                                               (eller det gör jag väl alltid?) 
bilden är från stugan, dock ej tagen av mig och ön längst bort är Kråkan med badviken som synd mellan klipporna..

Jag ska försöka att inte sitta här och skriva alldeles för länge, men det kan lätt bli så ibland och eftersom jag ändå inte kan röra mig är det väl lika bra att sätta sig ner. Mina lår har svällt upp till dubbel size och jag har små, äckliga, hårda knutor i ryggen som gör att jag går som ringaren i Notre Dame. Sug för det!
Har stått i duschen en halvtimme för att blilite "mjukare" men det blev bara sämre *suck*. men idag är ingen klagardag, nästan i allafall. Den har varit bra stundtals, faktiskt :)



image125

Jag sov hos älsklingshjärtat i natt och när klockan ringde fem i sex ville jag helst bara ringa och sjukanmäla mig och ligga i sängen hela dagen! Men vi kom upp och iväg och hade en ganska mysig halvtimme på en bänk inne på centralstationen i Göteborg. Vi pussades en bra stund innan jag hoppade på tåget och satte mig gott tillrätta med Mp3 i öronen, dock lite smågrinig över frukostmissen men glömde snart bort allt detta med musik i öronen och solen som sken in genom fönstret. Ställde klockan för att hinna göra mig klar och för att inte missa min hållplats! När jag vaknade fanns Davids röst i lurarna och helt plötsligt kom en känsla jag inte har känt på väldigt väldigt länge. Jag kan fortfarnde inte definera den och den försvann efter en kort stund men, åh vilken underbar sådan!

Nåväl, sedan var det skola och en massa jobb men det gick väl bra. Våran klänning blir ganska bra faktiskt, får inte glömma grejerna till fotograferingen bara.
Tydligen ska jag modella för vår klänning. Tjoho..
En liten incident som höll på att förstöra hela mitt liv totalt (jag skiter fortfarande i barnarbetarna på Sri Lanka) var när jag glömde mina nycklar på toaletten och när jag var smart nog att komma ihåg det var de borta. Underbart värre liksom. Efter en och en halvtimmes springande runt i skolan i varenda lärarrum, till vaktmästarna tre gånger började jag till slut fråga städarna och en av de kvinnliga städarna tar då upp mina nycklar ur fickan. Jag tror att det finns ytterst få ögonblick som har gjort / komer att göra mig så lycklig. Allvarligt.
Jag kramade henne i ren glädjeyra. haha. Lycklig var ordet då!

Sedan var det bara att springa till stan för att hinna med 13:55bussen ut till Shakira och till min ganska medelstora lycka är det den trevliga busschauffören, från kvällen då jag i panik åkte hem från Peter, som kör så jag satte mig längst fram igen och tjötade på hela vägen ner till Älvängen och han spelade skiva med bra musik.
Kul resa med andra ord!
 
Inte lika kul när jag kom fram däremot .. Det ska ju vara "den-däveckan" då och då och såäven nu och efter en liten stunds mockande ville ryggen helst döda mig för att jag stod upp överhuvudtaget så det blev bara mockning, tillredning av Kiras mat och att fylla på vatten plus en kort sväng med grimskaft i paddocken för att checka att allt var bra vilket det var. Sedan var det bara att sucka sig bort till busshållplatsen igen och åka hem till sängen och duschen. Suck och stön för sånt alltså. Lägger in bilderna från sist gång nu iaf!
(OBSERVARA ATT BILDERNA ÄR TAGNA MED DÅLIG MOBILKAMERA!)
image121 
image122 
image124

image123
den sista här blev jag nog mest nöjd med men alla är fina då himlen är så underbart blå!



Ikväll ska jag sätta mig och klura ner vad jag önskar mig i födelsedagspresent tror jag, det är ju nu trots allt bara en vecka kvar! Några saker jag redan klurat ut är:
* lap top (eller ett nytt batteri till våran kamera..)
* stela armband alt. svarta och gråa
* presentkort (glitter eller H&M)
* muminprylar (helst som matchar den muminburken jag redan har!)
* snygg & billig men mysig svart kofta (så att mamma kan få tillbaka sin)
* väska (blå, röd eller svart)
* sjal (gärna Ruin från Gina Tricot eller den röd/blårutiga från H&M..)
( med reservation för att vissa saker kan bli inhandlade nu i helgen, så lugna! ;)  )

Hihi, det blev en ganska bra lista redan här, frågan är bara vad man ska önska sig av vem. Av Peter (både farbror och älsklingstroll) ska jag be dem att bestämma själva. Farbror kommer alltid på något som passar mig som handen i handsken och jag vill att älsklingtroll ska välja något själv, något personligt! (han vet vad.. *halsband*)
Måste se på Ebba Grön-filmen jag fick av farbror i julklapp snart också, suck vad dålig jag är på att använda presenter!

Suck suck!
men idag blir det en sånhär igen:

dagens I-landsproblem:
Snickaren som har ett hus i Spanien att sälja, men som inte har deklarerat att han har det och alltså inte kan sälja det hur som helst utan i såfall måste ta ut pengarna kontant för huset. Går man och sätter in typ en halv miljon i sedalr på banken? nej, lite misstänksamt .. Ska man då förvara en halv miljon i kontanter hemma?
I-landsproblem ..

dagens roligaste:
Sofia som nästan fick dörren rätt i ansiktet när vi hade varit och häntat spikar. Man måste ha varit där, men oj vad vi skrattde.


DAGENS FRÅGOR:
1. Om en sköldpadda förlorar sitt skal - är han då hemlös eller naken?
2. Varför finns det inte kattmat med smak av möss?



Ha en underbar kväll allesammans och se till at kommentera duktigt!
Puss puss

Jösses!

Jag sitter inne och läser på www.stureplan.se på min lunchrast.
håller jag på att bli brat eller vad händer?
 
:O

Jag skiter väl i Sri Lanka ..

Ibland tycker jag att man borde få klaga litegrann. Tur är väl den att det "bara" är personer i min närhet som läser min blogg, annars kommer jag väl att bli mordhotad av rättviseaktivister men jag skriver ändå. Peter har redan hört min utläggning om gårdagen med kommentaren:
- du kommer att komma med på tjuvlyssnat för det där!
Men det skiter jag i, nu blir det i skriftlig form.

Gårdagen var kass, egentligen från början till eftermiddagen sedan tinade jag upp litegrann. Hela historien började med att jag vaknade och fick veta att mamma inte kunde jobba hemifrån den morgonen vilket gör att jag får ta bussen till skolan vilket är ett visst orosmoment iochmed att det är svårt om jag får ont. 
Men, jag tar mig i kragen och får mig i ordninggjord men ser mest ut som en skata och vet att jag nu har en halvtimme på mig att äta frukost innan jag måste rusa till bussen. En halvtimme. En hel halvtimme! Lyckan är total när jag trippar ut i köket, tar fram mina havrefras och går ner i källaren för att hämta frysta jordgubbar. Sedan är dagen förstörd.
Mjölken är slut.
Och har varit slut sen igår.
Ingen har köpt ny mjölk.
Svärande plockar jag fram två knäckebrödsmörgåsar och äter under mumlande svordomar. Sedan går jag till min buss, fortfarande hungrig för att åka till ytterligare en dag i skolan med Temavecka. Tjoho.
Där börjar dagen som vanligt med en stunds arbete i gruppen där läraren åter igen totaldissar min och Saras klänningsidé. Vi dissar honom tillbaka och börjar göra vår klänning ändå!

Sedan är det en jävla massa raster - igen. Efter rasten får vi gå på en föreläsning där en kvinna vid namn Annika pratar om de orättvisa förhållandena i Sydasien där kläderna i våra klädkedjor produceras osv. I två timmar.
I två timmar sitter vi, trötta och hungriga och lyssnar på en föreläsning om barnarbete som alla utom två kommer ha glömt när vi kommer ut genom dörren.
Efter lunchen får vi äta jävligt snabbt, jag hinner enbart få i mig lite sallad och sedan rusha till bussen för att ta oss till innovatum men är givetvis tio minuter sena dit då bussarna i den här stan inte går som de ska. Eller jo, de går som de ska på ett dåligt sätt!
Så där får vi stå i tjugo minuter i isande kyla för att vänta på en buss.
( Inte nog med att dagen var kass,det var kallt också)
Där får vi göra värderingsövningar gällande kläder, shopping och vad som har blivit tilverkat av barn eller under orättvisa förhållanden.
Även detta i två timmar.

En vanlig dag hade jag säkert uppskattat att få föra fram mina åsikter men en dag som denna känner jag enbart för att säga: Jag skiter i barnen i Sri Lanka som jobbar 20 timmar om dagen för 3 kronor i timmen när mitt största världsproblem idag är att jag inte hade någon mjölk till mina havrefras! när en man vid namn Jerry sätter mikrofonen framför mig och ber mig om min åsikt.
Jag sa dock inte detta utan slängde ur mig något politiskt som inefattade urbanisering, Sveriges utveckling och att det är såhär världen utvecklas.
Inte nog med detta så vägrade Linus att svara i telefonen när ag försökte få sällskap av någon på marknaden. Nej, matteprov fick jag höra senare .. *morr*



Det fanns självklart några guldklimpar igår:
* Nathalie gav mig sin utlästa Story så att jag hade något att läsa på tåget
* Jag fick present at Peter när jag kom till honom!       (blev dock lite misstänksam .. )
* Jag fixade själv så att kvällen med Peter blev grym!
* Maten blev nästan ganska god (:




NU ska jag göra en Barbarabeskrivning :)
Kram kram

Skola ..

Usch, nu börjar man bli sådär dålig på att skriva blogg igen och det har hänt alldeles för mycket i livet för att orka dikta ner alltihop i bloggen. Har en massa bilder jag Borde lägga in, men det blir liksom inte av då jag inte orkar ta mig tiden eller inte har möjlighet att ta mig den.
Och nu har jag helt plötsligt tid, jag har en massa tid att slösa på någonting som egentligen borde vara något i stil med att plugga eller att städa skåpet då jag sitter i skolan för tillfället (wow, höga odds på det) och därmed inte har alla fina bilder jag vill lägga in. Men nej, jag sitter och läser aftonbladet, kollar mail och skriver blogg istället. Gud, jag är så duktig!
Funderade först på att åka hemåt och hämta sommarjobbansökningarna men det får vänta tills jag har slutat faktiskt. 

Resten av dagen ser ganska chill ut, gå och prata med utställningarna som står i skolan och jag Antar att man kan gå sen. Jag hoppas det, så hinner man hem en liten stund. Sedan blir det väl en tur ner till Götet och FÖRHOPPNINGSVIS har jag tillgång till datorn sedan och kan lägga in bilder och liknande.
Håhåjaja, och engelskaprov blev gjort idag *wii*

Gud, nu skriver jag bara för skrivandets skull egentligen, ska uppdatera mig vad som har hänt i Världen och försöka leta upp mina gruppledare sedan .. Kanske köpa mig något gott först eller så. Te ska det bli iallafall!

Ha en bra dag, jag skriver mer ikväll!

RSS 2.0