dagens

Har du någon gång testat droger?
Aldrig någonsin!

Tar du droger?
Ja, jag tar droger regenbundet.
Right, jag har aldrig testat men tar för jämnan. döh!

Har du sovit i samma säng med samma kön:
ohja!

Har du hånglat med samma kön?
ja

Har du rymt hemifrån?
ja, när jag var typ fem år gammal rymde jag och skulle rymma till min farmor i strömslund. jag kom hundra meter hemifrån eler någonting, mamma får berätta resten av historien i en kommentar!

Har du legat på akuten?
ja, en gång. tror jag.

Har du svikit någon?
tyvärr, ja.

Har du tänkt tanken att mörda någon?
varje dag

Har du blivit överfallen någon gång?
nej, eller räknas mammas kurra gömmalekar när vi var små?

Har du varit i slagsmål?
ja, det har man väl varit.

Har du haft sex senaste månaden?
ja

Vill du ha barn?
ja

Festar du mycket?
nej, palla.

Spytt på fyllan?

nej, jag skulle aldrig dricka så mycket att jag skulle behöva kräkas.
jag har emetofobi

Är du nöjd med ditt liv?
för tillfället är jag det

Är du bortskämd?
för tillfälletär jag det



dagens låt:
Lasse Lindh och Timo Räisänen - Kom kampsång

dagens roligaste:
ehm, typ vet inte.
jo rean på panduro!

städdag!

Så, en hel tisdag har gått och jag har varit ledig trots att det inte var sagt så från början. Egentligen skulle jag jobbat 8 - 15 idag men eftersom det är så lite att göra just nu gav chefen mig ledigt idag, så jag har ägnat en hel dag åt att ha sommarlov.
Eller ja, jag har städat hela lägenheten. Typ. Men iallafall, eftersom Peters pappa åkte till Bulgarien idag så passade jag på att städa och göra fint medan Peter var på jobbet. Och bakat bröd och kladdkaka har jag gjort, så himla duktigt alltså!
Så nu har jag så att jag ka ta med mig smörgås till morgonfikat på jobbet imorgon. Göttigt värre! 

Ska ut i köket och packa in allting i påsar och sedan ska jag nog krypa ner och sova!
Ha en bra dag, skriver imorgon!
Pöss 

Jag vill ha ett "hemma"..

Det är för många ingen hemlighet att jag under flera år mått dåligt, haft problem med det ena och det andra och idag kan jag stå för det och prata om det, men det finns fortfarande mycket som saknas.

Under jobbiga perioder har jag stängt in mig på mitt rum och gjort det och min säng till min bunker där jag inte släppt in någon. Detta är en av de anledningarna till att jag inte riktigt trivs hemma, hemma där jag har bott i samma hus i sjutton år. Det finns fler anledningar till att jag inte trivs men av respekt till människor nära mig vill jag inte skriva vad. Men vissa av er vet precis vad jag menar.
  När jag träffade Peter blev det självklart att spendera helgerna hemma hos honom, att komma iväg hemifrån och få lugn och ro. Även i själen. Men detta kommer aldrig att kunna bli hemma. Jag är inte här tillräckligt ofta för att kunna säga hemma om Göteborg, även om jag har hela mitt hjärta här. Jag trivs inte tillräckligt bra i Trollhättan för att kalla det för hemma. Även om båda ställena tituleras som hemma så blir det rebelliskt i huvudet direkt. 

Även om jag Vet att jag inte kan flytta till Peter direkt när han får en lägenhet är det min största längtan. Att få ett hemma. Att ha en egen hylla i badrumsskåpet eftersom det är någon mening med det, för att jag använder det som finns där dagligen. Att kunna gå omkring i bara underkläder hemma, utan att visa hänsyn till andra utom möjligtvis grannar. Jag vill kunna säga att jag ska åka hem efter jobbet eller efter skolan och att alla ska veta exakt vart jag menar. Någonstans där man mer än gärna städar och håller det fint, för det är mitt hem.
(Jag städar knappt mitt rum eftersom jag inte vill vara där ändå och lika sällan hos Peter eftersom jag inte är där tillräckligt ofta för att känna att jag måste)
Det är nog det jag längtar efter mest just nu, ett hemma. 


Nåja, hade mer att skrva men jag har varken ork eller lust att skriva ner allt i en blogg. 

Idag har vi haft en supermysig dag, legat kvar länge i sängen och bara haft det mysigt. Sedan tagit tåger ner till Göteborg, hem till Peter och legat i soffan och sett på Sällsakpresan Snowroler för att jag sedan har lagat mat medan Peter har spelat på sitt Fifa. Det är det och Fotbolls Em som är Peters nummer ett just nu. Men jag ska få en present efter EM tydligen för att jag har varit så duktig, haha! Men jodå, det kan nog allt behövas! 

Igår var det midsommar och vi var ute i stugan som vanligt men på någit sätt kändes det inte som det brukar vara. Varför vet jag inte men det ordnar väl sig. VI åt mat och var vid festplatsen och åkte hem vid tretiden. Mamma och pappa gick iväg till några kompisar och Veronika följde med så Peter och jag var hemma själva. Vi tog en mysig dusch och hade allmän myskväll, haha. Peter satt nere och spelade tv-spel och jag låg uppe och läste.
Men mys var det! 

NU sitter Peter och Göran och ser på Hollandsmatchen och jag måste gå och kissa nu. 
Ska se till att skriva imorgon eller på måndag ch det blir väl troligast på måndag kan jag tänka mig. Nästa vecka jobbar jag tisdag till fredag så det blir tufft :)

Auf  Wiedersehen! 
 

Snögflingor och shopping!

Fjärde dagen på jobbet avklarad idag och trots att jag får en del av det som är "skitgörat" är det faktiskt kul. Det är till och med jävligt kul. Speciellt med peppning som jag fått gott om idag. Fick rensa snöflingor (en hängväxt med små söta, vita blommor) halva dagen idag, 7 plantor vilket var ett evighetsjobb. Men jag fick en hel del klappar i ryggen och tanterna som gick förbi log uppmuntrande mot mig, haha! 
   När jag väl var klar stod jag mest i kassan medan Anne fixade kistkrans och hennes mamma packade rosor. Det är fett kul att stå i kassan, känns som att man är gjord för att stå och tjöta med kunderna en stund. Trivs med jobb där man får vara trevlig och greja med pengar, vilket jag får göra här. Nåväl, jag trivs som tusan och fick redan igår erbjudande om att jobba nästa sommar, haha. Så jag är ganska lugn tror jag.
Ska söka iallafall på MartinShop nästa sommar, men då har jag något iallafall!
   Och besök fick jag idag, fint sådant av Emma och Sune. Kul som tusan att få lite besök. Imorgon kommer förhoppningsvis Josephine in och säger hej en sväng. Ska bli kuligt värre att träffa henne igen.  Och förhoppningsvis får jag mina pengar då :)

Och pengar ser det ut att bli bra med denna månaden.
900 från förra studiebidraet har jagkvar
1850 får jag ilön för fyra dagar, alternativt 2470 om jag får pengarna för imorgon också.
100 är Josephine skyldig mig
300 fick jag av min gudmor igår
150 ska jag få av farfar imorgon eftersom jag har sytt hans byxor
sammanlagt3300 alt. 3920

Det käns fetigt bra, eftersom jag även ska jobba nästa vecka och en del i Juli men då kommer pengarna inte förrän i Juli vilket också är skitbra för min ekonomi. Ska klura på vad jag behöver köpa och vad jag ska spara till nu också .. En ny kamera blir nog första prio eftersom jag känner mig handikappad utan. Får nog ge upp att den gamla blir lagad någongång eller att det ska gå och laga den. Stallets hårda betonggolv dödade den totalt. Suck.


Men men, annars händer väl inte sådär överdrivet mycket.
Igår var Göran barnvakt och Robin var så sjukt söt när han gapskrattade när Peter gjorde pistolljud med munnen. Sedan satt han och skrattade i mitt knä varje gång jag sa hej. Haha, så sjukt söt är han alltså!

Fick mig en tur på stan iförrgår och köpte mig en brun långärmad t-shirt á 49.50.- , en vanlig vit t-shirt till samma pris, en gul sjal och ett benvitt diadem.
Lite fler band på Panduro och en almanacka på Monki! Jag var väldigt nöjd måste jag säga och idag har jag köpt ett par svarta manchesterjeans som jag ska ha att jobba i imorgon! Plus den vita t-shirten kanske .. Jaja, får se till att lägga fram det sedan, måste duscha idag också.  


Dagens fem bästa:
1. Bra dag på jobbet!
2. Sill och potatis till middag, så jävla värt!
3. Kom Kampsång - Lasse Lindh och Timo Räisänen
4. SVERIGE - RYSSLAND!
5. PEEETEEER!!!!!!!!!!
ovanstående skrev personen i fråga själv, eftersom han ville vara med på något sätt ochd et ska han få vara ..

Dagens fem sämsta:
1. Att det ska gås upp tidigt imorgon och därmed känns det jobbigt att det är fotboll ikväll ..
2. Att Peter kan ligga och fisa hur mycket som helst utan att jag ska bry mig på något sätt.
3. Det skulle väl vara om Sverige förlorar ikväll ..

Nej, nu ska jag krypa upp i soffan med, ja vadå? Jag har inga chips så det får väl bli Peters paprikachips då.. BLÄÄ!! Menmen, det blir väl inte mycket skrivet under helgen eftersom vi är i stugan plus att våran dator vägrar Publish me. Faan!
Jaja, nu ska jag börja kika på fotbollen och lägga in morgondagens lunch i kylskåpet.
Pöss pöss!

jobb, planering och shoppingfunderingar

Det är underbart att nya bloggplattformen inte fungerar på min dator men i och med att jag mer eller mindre kommer att bo hos Peter när jag jobbar är det ganska lugnt. På hans dator kan man skriva hur mycket som helst så blogg blir det nu igen!

Jobbade min första dag i lördags och det gick sjukt bra och var hur kul som helst. Jag kommer definitivt att trivas där alltså! Gjorde en del småpyssel som att fixa buntar med blåklint och sånt, byta plast runt rosor mot papper och gå runt och kika efter döda blad och vattna. En del sittande blev det också men vi pratade på bra jag och Anne (Min chef). Det känns lite konstigt att kalla henne för min chef, för chefer ska liksom vara sura och .. ja. jag vet inte. Anne är jättetrevlig och lätt att prata med. Nåja, det är väl jag som bara har Dan att jämföra med *hrrm*. Tur att man har trevliga arbetskamrater också, har träffat de jag kommer att jobba med i sommar och det kommer att bli supertrevligt!
Är ni i krokarna får ni jättegärna svänga förbi och säga hej svejs!

Nu blir det jobb nästan hela veckan, åtminstone måndag till torsdag. Sedan blir det långledigt över helgen och sean jobb tisdag till fredag nästa vecka.

Imorgon ska jag ta mig en redig tur på stan efter jobbet då Peter träffar Johan och se om jag kan hitta lite smått och gott på rean. Vill ha ett par svarta tjockare tights och lite fler jlängre tröjor att bara ha över. Hur mysigt som helst när det är lite svalare ute. Framför allt göra lite reafynd ser jag fram emot. Några nya snygga t-shirts och sådär så man uppdaterar den redan fullproppade garderoben hemma. Ska köpa en långärmad brun t-shirt på H&M också, då min ärvda börjar bli lite för trång!
På tisdag drar vi nog upp till Trollhättan då det är fotboll, Holland spelar. Har fastnat för Hollands matcher, dom är riktigt riktigt bra. Mycket drag och otroligt skickliga spelare. Är det några vi ska akta oss för så är det Holland! Eftersom våran TV är så jävla bra i dessa sammanhang (enligt pappa och Peter) då man kan se två bilder samtidigt, en bild i högra hörnet från en annan kanal så kan de se båda matcherna samtidigt. På samma TV.
Ni förstår bara inte storheten i detta.
Mhrmhmm..
På Onsdag spelar vårt Sverige igen och då hoppas jag att vädrettillåter att matchen ses på Liseberg. Det skulle vara kul att komma ut litegrann..
På torsdag jobbar jag 8-18 och sedan åker vi nog direkt t till stugan jag och mitt troll. Iallafall jag! Därute blir det väl midsommarfirande på freda och mys på torsdagskvällen. Får se till att hinna packa på tisdag när vi ändå är hemma då .. Kanske försöka hitta en ny klänning tills dess? (nu kommer mamma att protestbomba mina kommentarer... ;D  ) 

Förhoppningsvis kan jag lägga upp mina fynd här på bloggen sedan, får väl posa i camen. Tur att Peter har cam. Eller så får han ta kort på mig med dom helt enkelt. På något sätt ska de in här iallfall ..

Igår hade vi sexprat med lillasyster som var mer eller mindre vettskrämd när hennes "vän" kom hem. Peter gick och la sig vid elva och jag halv ett. Han stannade tydligen till klockan två. Haha. Ska se till att klämma ur syrran allt på tisdag (jag vet att du blir nervös mamma. var inte det <3)
Men men, Peter var dryg och otrevlig när jag skulle sova och gjorde en Henke kan man säga .. Haha. Han hade dock inget minne idag av att han både bett mig hålla käften och dra åt helvete inatt. Sött värre liksom..


Nåja, nu är det väl dags att sluta här för idag. Ska snart krypa ner och se på film med trollet. Antingen blir det Sällskapsresan Snowroler eller så blir det Sunes sommar. Och idag ska det kramas! Mys mys!
Ha en trevlig kväll allihop och har ni vägarna förbi Saluhallen, vinka gärna åtminstone.
Puss och godnatt!

Uppmaning!

Ni som har mitt mobilnummer 
Jag ber er att skicka iväg ett sms så snart som möjligt med ert namn, eftersom jag just nu bara har ungefär tio nummer kvar. Ni som har fått sms den senaste veckan kan vara lugna, er har jag. Men var snälla och gör det så jag får tillbaka mina gamla kontakter!
Tack påförhand

Onsdag

Idag är det onsdag, det vill säga skoldag.  Vi fick sovmorgon till tjugo i tio och sedan spöade jag och de andra fyra i laget övriga tio personer som var på historian. Underbart som fan, ämnena var historia, samhäll och starka drycker. 
Nåja. NU är det bara en halvtimme tills matsalen öppnar så vi får lite mat i magen.
Sedan är det bara tre lektioner kvar innan vi får gå hem.
 Då är det bara ett par timmar medklassen imorgon kvar.

Och jag tror att jag ska ta mig upp till etage idag, eftersom jag ändå inte har något annat för mig.
Ska pilla lite med Peters present också ..   
Lägger väl in bilder på inköpen senare.

pusshej

äntligen..

är helgen över!
På många sätt har helgen varit jättetrevlig och det har varit skönt med lite extra ledigt i fredags men hujedamig vad det har varit full rulle hela helgen!
I torsdags var det samhällsprov i över två timmar vilket tog hela dagen och efter detta tog jag en tur på stan med Emma. Hem och snabbpaca och sedan ner för att springai affärer med Peter för att där hitta en present till Robin eftersom det var grillfest på fredagen istället för dop. När vi väl hade köpt två böcker; Petter och hans fyra getter samt Bajskorv åkte vi hem och lagade mat till oss, Peters pappa och farmor. När vi kom i säng på kvällen var jag totalt slut efter dagen.
    Upp igen på fredagen för att åka till Gråbo! Marie hämtade oss vid elva och vi fixade ett par timmar innan övrigt folk kom. När alla hade kommit och det var klart var det skönt att sitta i en trädgårdssoffa i skuggan med en kall cider i handen och grillat på tallriken. Mumms! 
Festen blev jättelyckad och det var kul som tusan! Utom att både Peter, hans lillasyster och hans mamma spöade mig i krocket *morr* ..
Vi åkte tillbaka hem vid åtta-tiden och då även med Peters faster, hennes kille Jonny och hennes hund Ronja. Satt och tjötade i soffan tills vi nästan somnade och det var riktigt skönt att krypa ner i den svala sängen!
    På lördag förmiddag åkte jag hem till Trollhättan medan Peter var och grattade Nettan på födelsedagen. Jag och mamma tog med syrran och Moa till Sjölanda och badade istället och det var ett bra val minsann. skönt i vattnet, även om jag bara badade i tio minuter men superhärligt att ligga på stranden och läsa i solen.
På hemvägen köpte vi glass som vi åt i skuggan hemma på gräsmattan. 
Jag skulle göra tårta till Markus dop men givetvis var jag dålig och satt på toaletten i två timmar så tårtan började jag inte med förrän vid nio på kvällen.  Smart som jag är gjorde jag även marsipanrosor fram till kvart i tolv innan jag ÄNTLIGEN fick gå och lägga mig ..

Och så på söndagsmorgonen vaknade jag med en fruktansvärd mensvärk. Jag har aldrig varit med om liknande men det har ju sina orsaker .. så jag låg nere i soffan och grät och vred mig i en timme innan mamma kom upp. satt på toaletten igen men det vanliga onda och mensvärk och inte nog med det så var man ju givetvis tjungen att kräkas  också .. Dock försvann det värsta onda med det och jag kunde få sova en halvtimme innan det var dags att hoppa upp och göra sig i ordning för dopet. Mamma var en ängen och var borta hos Sabina och fixade tårtlagren så att jag bara kunde dekorera sedan.  
(Tack mamma, Veronika och älsklingsPeter för hjälpen med allt. )
Dopet var jättefint och sedan körde jag vagnen hem, med både Moa och Markus. Markus låg och sov i vangen bredvid mig när vi åt och sedan satt han hos mig nästan hela eftermiddagen. Han är så söt när han skrattar, ska försöka lägga in en bild i bloggen någon dag! En kamera är väl något av det första jag får köpa när jag får första lönen. Morr för att min är sönder!

Det var helgen, ska berätta mer om söndagskvällen och om idag lite senare, måste skutta iväg och ha mentorstid nu.
MVG i historia A, woho!

Ha en fin dag.
Puss puss

sommar och sol!

idag tog jag mig en egen dag, åkte ner med tåget fem i ett till ett soligt Göteborg och tog spårvagnen till saluhallen, köpte jordgubbar och satte mig sedan i gräset i kungsparken med mina gubbar, en av de nya lokasmakerna och nyaste Veckorevyn. Det är så livet ska vara ! Där låg jag med min Mp3 en bra stund innan jag tyckte att det räckte, men mm vad mysigt att bara ta hand om sig själv ibland. Och att jordgubbar går ner, hrrm..

efter en skön solstund skuttade jag in på ett svalt panduro hobby och shoppade loss för 103 kronor. färgade papper, stämplar och annat roligt hittades och nu blir det roligt att ge bort födelsedagskort och liknande när man kan göra snygga själv. Det är ju två "dop" till helgen och sen fyller både syster yster, Moa och Elsa år i Juni. Puh! Men finfina kort kommer de att få i år!

Var även och pratade med min chef innan jag gixck in till Peter. Hon ska ha stängt den 7'e så jag jobbar inte då. Skönt, då kan man åka hem tidigare till Trollhättan och hjälpa faster med att göra tårtor, plus att Peters farmor och faster är här då så man vill ju gärna träffa dom litegrann också!
Men men, arbetstider i Juni är nu klart, 10 timmar per vecka var det sagt men de två sista veckorna i Juni kommer jag att jobba 31 timmar per vecka, haha! det är 2015 spänn före skatt, inte illa det ni! Ska unna mig något riktigt lyxigtnär jag fått min första lön, typ en påse från Lush med goa grejer? Nåja, något blir det nog .. Undrar om jag räknade in Lördag den 14'e i mina pengar? Annars är det typ, femhundra till .. fyratusenfemhundra. På två veckor!
  Lilla jag som klarar mig ypperligt bra på 1050, hur ska jag klara mig med så mycket pengar? Haha!


I eftermiddag har Göran varit barnvakt, så jag och Peter fick hjälpa till. Haha, eller det var väl mest som så att Göran diskade i köket, Peter spelade Fifa på sitt playstatin och jag och Robin låg i soffan och sov. Underbart värre!          Däremot väckte han mig en gång genom att slå mig på benet, rackarunge!
Sen kom Marie och vi käkade mat och såg på Outsiders.

Men, långvecka kvar!
tisdag: skola och sedan plugga samhällskunskap. plus förhoppningsvis sitta och klura lite med Peters present och korten till småpojkarna.
onsdag: teater med klassen, barnmorsemottagningen och sedan en fika med Emma (ring mig!) 
torsdag: samhällsprov och Göteborg igen för att laga mat när Peters farmor kommer ner! 
fredag: Grillfest i Gråbo istället för dop för Robin.
lördag: åka hem till Trollhättan och fixa tårta till dopet på söndag.
söndag: dop för markus! 

nu ska jag borsa tänderna och krypa ner bredvid min prins i sängen, bara kolla vilket tåg/buss jag ska ta hem imorgon bitti .. ha en trevlig kväll!
Kram kram

pressure

Ytterligare en underbar dag är pasé och vilket väder vi har haft idag! Det känns som att natten kan bli jobbig efter en stund i solen på lunchen, mitt bröst är alldeles varmt fortfarande! Men men, sålänge det inte blir frossa så är det lugnt i brallan!

Igår fyllde mamma 44 år och vi firade hemme med trerättersmiddag och present från Lush. Två tvålar, en bodylotion och en badbomb blev det och hon verkade väldigt nöjd med det.
TIll middag lagade vi ångkokta vitlöksmusslor till förrätt, serverade med salladsblad och citron. 
Grillad ryggbiff med ugnsbakade rotfrukter och fräsch sallad.
Tropiska frukter och jordgubbar under smördeg i ugn med vaniljvisp.
Jag har för mig att hon blev väldigt nöjd!

Idag har det varit halvjäktig dag , typ. Nej dagen har varit ganska slapp vilket har varit skönt. Två män från Brottsofferjouren var och hade föreläsning på morgonen med filmvisning, känsliga tittare varnas men jag llyckades se hela utan större problem. Det var bara sista sekvensen, när dörren öpnades till sjukhusrummet med det tända ljuset. Då brast allt.
Teresia, den räddande ängeln, fick trösta mig i pausen.
Tack, du är guld värd!
   Inget märkvärdigt med engelska och svenska och sedan tog jag bussen till Göteborg därjag fick sällskap av underbara Alexandra som jag satt och tjötade med hela vägen ner. Hon är bra hon också och föhoppningsvis träffar jag och Peter henne och hennes pojkvän på Lise berg imorgon.
Jo, för det blir en tur på stan och Liseberg imorgon, det ska ju bli kanonväder så jag hoppas att det blir en fika på någon uteservering då också. 

Nu när jag har pengar ska man passa på att göra saker tmed varandra så att Peter slipper betala allt hela tiden. Liite bortskämd blir man allt med en sån underbaring till pojkvän.  
Idag fick jag välja nästan helt fritt från delikatesshörnan. Jag fick räkor och Peter och hans pappa fick kräftor och så köpte vi ett nät med musslor också. Mums! Oliver fick jag också, sånna där stora gröna med vitlöksmarinering. Det var typ det enda som gick ner idag..
Herregud, det är j så varmt att man blir illamående och magen bråkar med mig igen så det är från dag till dag vad som kan ätas och inte, haha! Stackars trollet mit som får stå ut med att jag ena dagen MÅSTE ha lax och idag bara inte klarar av det. GUD, han är värd en eloge..

Ska försöka dra med honom till Myrorna imorgon och köpa mig lite snygga toppar och jobbkläder. Vill inte ha alltför ömtåliga klädernnä jag jobbar i sommar och framför alt inte för varmt. Byxor är en sak, jag har ju förkläde men t-shirts behöver. Provade en herrt-shirt från hm idag men den var inge vidare alls faktiskt!
Köpte mig ett vitt linne iallfall så jag har något svalt att ha på mig imorgon!


Men men, nu ska jag krypa ner bredvid surfittan i sängen, jo för det är han.
Han slåss och gapar, men det är inte för att han är full. Ohnej. Han sover bara.
Ser ni mig med blåmärken så vet ni varför!
Puss & Godnatt!
second chanches ,
they don't ever matter
people never change

RSS 2.0