Jaa, eftersom ...

Jaa, eftersom bloggen vägrar fungera på min dator hemma får jag passa på att skriva när jag sitter vid en av skolans datorer istället! Sitter just nu med madde i datasalen och har ätit lunch. Inte den godaste men det slank ner.
Skulle behöva rota igenom skåpet efter huvudvärkstabletter men jag lär knappast få i mig dom med mitt illamående. *suck*
   Såå, vad har hänt sen jag skrev sist?
Jaa, det har hänt en hel del, både roligt och tråkigt som jag varken har tid eller orkar sitta och skriva ner i flera timmar, får Försöka komma in på bloggen hemma ikväll sen!
  Hockeyn mellan Sverige - Finland sågs hemma hos Peter och hans syster Marie med familj var inbjudna på tacos och hockey. Söta Robin var givetvis med och roade under matchen.
Riktigt trevlig kväll iaf!
  Och sommarjobbet är nu fixat, äntligen! Var och provjobbade i Saluhallens blomsteraffär och måndag den 16 Juni börjas det på riktigt.
Ska dock jobba lördag 7 Juni också och känna på det, skönt att ha något att göra under dagen. Efter jobbet blir det direkt hem till faster och hjälpa till inför Markus dop. Jag har fått den stora äran att fixa tårtan!
Fixade Veronikas konfirmationstårta som var otroligt populär. Folk gillar tydligen chokladkräm och jordgubbssylt. Mumma!
  Jag har övningskört som en tok! Körde från Hullsjön - Jätten - hem. säger inte mycket men lång bit iaf. Dagen efter blev det åsaka till mormor och morfar. Gick bra som fan men fick lugna mig litegrann när jag plötsligt körde i 80 på 70-sträckan. Haha!

Det väntas dop / grillfest för de små barnen som har tillkommit. 6 Juni är det grillfest för Robin och Peter och jag är ombedda att komma tidigare och hjälpa till. Givetvis gör vi det!
Och den 8 Juni är det dop för Markus min. Detta dopet blir det ingen sång, tyvärr men ska kolla med faster om hon vill att jag ska läsa något!
  Imorgon är sista chansen, ett bra resultat på ekvationerna och det blir VG i Matte A. Woho!
Imorgon fyller även min kära mamma 44 år, inget jämnt tal så alltså blir det inget jättefirande men ska ner till Göteborg och köpa present till henne idag. Hade tänkt skriva vad hon kommer att få, men eftersom hon läser bloggen då och då ska det nog undvikas .. En blomma blir det iallafall och en sammansatt fin present som garanterat kommer att uppskattas av så väl henne som oss andra tjejer!
  Ytterligare en sak imorgon, min fd klasskamrat Elia ringde igår och ville ha med mig i en av hans nya låtar. Woho! Så det blir till att träna hos Osama imorgon och sedan spelas låten in på fredag på Lexingtons fritidsgård. 

Och i helgen ska jag och peter ha mys och trevligt med Liseberg. Hoppas på att prinsen kommer på lite grejer vi kan göra och planerar lite mer än så .. Det är så uppskattat att inte behöva fundera utan bara följa med!
Och idag är det 17 månader sedan allt började! <3

ska försöka få nerskrivet mer senare och lite mer detaljer,
inte för att det händer mycket kul nu. men ändå! 
ha en fin dag!

Dagens låt:

Kent - Mannen i den vita hatten




(för att jag hade luft som mikrofon och dansade för skatorna som satt på lyktstolparna)


now i lay me down to sleep

efter en helvetesnatt, en ganska flippad dag och en mysig eftermiddag hos min prins sitter jag vid en normaldator där bloggen prescis har börjat gå att använda. Han har somnat och ligger och småpratar för sig själv i sömnen om den kommande lägenheten, dumma saker och annat man inte förstår något av.
Jag älskar dig!

Som sagt, helvetesnatt där Peter somnade vid halv tretiden och jag vid kvart i fem någon gång efter fyra morfintabletter och Rädda Willy. Tabletterna var nog den enda anledningen till varför jag faktiskt såg klart filmen, inte bara för att jag var för pigg för att sova men även för att jag var high like hell och allt var roligt. Nu i efterhand inser jag att filmen var kass och att jag måste sluta överdosera tabletter. Hela tiden.
Fy skäms!

Nåja, ingen mentortid eller historia utan bara svenska idag, mer än så orkade jag inte efter trte timmars sömn. Jag var ett fullkomligt vrak när jag vaknade imorse. Plus att jag har legat och svettats hela natten och fortfarande svettas så det rinner om mig, även om fönstret står helt öppet här. Puh!
Kan också bero på att jag dricker en massa te.. ?


Nåja, svenskan var trevlig åtminstone (det skriver jag inte bara för att jag vet att Sandra A värsta stalkar mig på bloggen, utan för att det är så) och vi hade kul med vår powerpointpresentation och planer på att klä ut Anders till Robin Hood. Vilken redovisning det kommer att bli!
På tal om det, jag blir dum i huvudet på att alla ska ha samma namn.
Kan inte folk komma med förslag på något typ av smeknamn? (Sandra QA, du får heta Andersson om du omnämns, haha. vad evil jag känner mig)
Gud vad tragiskt när man skickar "meddelenaden" till sina kompisar genom bloggen. Men men, jag är inte helt normal.


Men men, för att skriva om något betydligt trevligare än sjukdomar och morfintabletter (även om det sistnämda är SJUKT kul!)
Faster Sabina och jag hade heltrevlig fredag, jag var med och passade lite barn eftersom Moa var dålig i feber så Markus var hos mig väääldigt mycket. Vi käkade pizza, oliver och glass i nämnd ordning och satt och tjötade om ditt och datt. Faster är bra, hon är som jag, vilket är skönt ibland. Vi kan prata om allt utan att hon himlar med ögonen eller klankar ner på något sätt. Hon bara är där liksom och pratarv själv vilket gör det roligare också!
Mamma och Peter kom när de var hemma från Göteborg och sedan kom Thomas också.
De tre sistnämnda drack vin medan jag och Sabina drack öl, dock alkoholfri sådan. Om 10 månader ska vi sitta och dricka baylies istället. Mohaha.
Moa var supermysig när hon vaknade från febern och gosade upp sig i mitt knä och pillade mig i håret, konstigt att man längtar efter en liten unge?
Moa är verkligen underbarigast!

Och så hade vi trevligt i lördags då Marie och Tommie var inbjudna på tacos och hockey. Robin var med och var lika söt som alltid och satt och pratade med mig en hel del.  Han är heelt underbar, även om ingen slår min favoritkille - Markus!
De berättade mer om namngivningsceremonin (för det är väl mer det än ett dop ^^) och vi pratade om ja, ditt och datt som kvällen innan. Men trevligt var det och Tommie var nog nöjdast med kvällen då finland vann bronset. Halvfinne som jag är kan jag väl få skryta lite också? haha.



Det var väl allt jag ville få fram idag tror jag.
Imorgon ska det hemåt och gå till Mia, göras prov och ha utvecklingssamtal med Tomas. Tror att jag ligger ganska bra till i de flesta ämnena men man ska väl inte hoppas på för mycket .. 
Nåja, nu ska jag iallafall få bort smink och borsta tänderna så jag kan krypa ner bredvid hjärtat sedan.
Godnatt! 



it's just the beast under your bed
in your closet
in your head

Dagens låt

Sum41 - Fat lip








och jag är fedt nöjd med det mesta just nu.
ovanligt värre

The Studio!

Förra veckan ringde det på min mobil och en tjej från ett ställe i Göteborg vid namn The Studio ringde och berättade att min vän Kajsa hade skrivit upp mitt namn och anmält mig till en gratis sminkning och fotogrfering hos dom. Efter förklaringar och liknande bestämde jag mig för att boka tid idag klockan fem och även mamma fick samma telefonsamtal.
Så, vi satte oss på tåget till Göteborg idag för att bli fotograferade och sminkade och det blev vi.

Vi kom dit och fick själva skriva upp 8 namn på personer vi ville ge chansen att göra samma sak. Ska lägga in lista på vilka personer som finns med på min namnlista som kan vänta sig samtal från The Studio och som absolut ska testa på detta!
Man betalar ingenting, bara för bilderna Om man väljer att köpa några!

Vi blev sminkade båda två, jag valde att få lite sotade ögon, rockigt men ändå flickogt var mina önskemål och så blev det absolut! Sedan hade man med sig tre klädombyten och fick turas om att byta om och fotograferas av en tjej som verkligen var superduktig och som jag verkligen kände mig bekväm och avslappnad med.
Några bilder på oss:
image192
den bilden jag blev mest nöjd med!
image194
fast denna var också fin ..
(ska tilläggas att jag fick 11 bilder då jag hade en mamma och pojkvän med tjocka plånböcker. kalaset gick på 1650 per person för mamma och mig)
image195
och 44 fyller hon i år, men gosh. hon är vacker!

hihi.
och 8 personer som nu kommer att bli terrade med telefonsamtal
(hoppas att ni inte tar illa upp, det var jätteroligt!)
* kusin Sandra
* Marie
* Nettan
* Jessica
* älsklingsPeter
* farbror Peter
* Emelie
*

BILDBOMB! klädprovning på H&M

image184
blus okänt pris
image191
klänning 98;-
image183
klänning 98;-
image186
kjol 98;-


A TRIBUTE TO MARIMEKKO
image187
okänt pris

image189
bikiniöverdel 129;-
image188
klänning okänt pris


Massa provat med det enda som köptes:
image190
tubtop 49,50;-

BILDBOMB Moa&Markus

image173image174image177
image178
image179
image180
image181


Sötaste ungarna i stan ftw!

Happy Smiling Wednesday

Dagen kan sammanfattas med att det mesta varit underbart eller ungefär såhär:

+ Det nationella matteprovet gick helt okej, kanske lite sämre än väntat men jag är nöjd med min insats och jag gjorde så gott jag kunde och mer än så kan man ju aldrig göra.

+ Jag fick ett samtal från en tjej som jobbar på The Studio i Göteborg där en vän till mig tydligen hade skrivit upp mig för att få en gratis sminkning med fotografering. Skitkul, så dit ska jag nästa tisdag. Dock kostar bilderna 400 kronor per styck och man ser cp ut efteråt (vet jag då jag sett en av kusin Sandras väninor komma därifrån och se ut som clowner.) inte så snyggt, men det ska bli fetigt kul ändå!

+ fick alla rätt på nutidskrysset på samhällskunskapen. bättre än vår lärare!

- hade massa ont och var tvungen att gå hem efter den lektionen.

+ fick hela eftermiddagen ledig, köpte present till mamma på torget och åkte sedan hem till mitt lillhjärta som har varit ute sen halv tio i förmiddags. var ute i solen från två till fem och fixade med Samis utebur, städade hans vanliga, fixade med höet och fick vattnat gräsmattan. Fick även chans att vara ute och försöka mig på att fota lite!

+ tog en mysig promenad till jätten med mamma nu på kvällen och var sedan hemma hos Sabina och lånade hennes bärbara dator som jag sa ha med mig till Gbg imorgon så jag får skrivet lite engelska och Samhällskunskap!



Fotat från idag: 


men största pluset för idag, (vilket många losers som läser antagligen inte förstår vikten av):
ALEX OCH CALLE SCHULMAN BÖRJAR BLOGGA IGEN!
räkna med att jag blir sittande vid datorn betydligt oftare i fortsättningen ..



Wii.
Nu ska jag ta mig något lätt, typ göra en smoothie och sedan lägga mig i sängen och kika på vänner. Ladda upp lap topen också ja .. men men, ska se till att skriva ordentligt nu. Och ha med kameran till Gbg imorgon också :)

Godnatt!

Sami för hela slanten (BILDBOMB)

nu har jag tagit en hel massa bilder på mitt lilla troll.
här kommer några stycken ..

image158
image159
image160
image161image163
image164
image165


gud , han är sötnos!

Göteborg Horse Show

Så har det gått ett bra tags sen jag skrev och det har faktiskt varit vääldigt mycket just nu både på hemmafronten, i skolan och med Petertrollet.
En hel del fast mycket lite som jag minns.
     Göteborg Horse Show var det ju den 26'e April och det var trevligt värre. duktiga tjejer och killar som tävlade i både hoppning, gymhkana och agility och det blev en del grejer köpta.
image157
Ett par gröna ridstrumpor till mig á 20 kronor
Ett grönt koppel till Sami á 10 kronor
Tre påsar hästgodis 20 kronor för tre stycken
En grå "mössa" till häst á 10 kronor
Inte såå mycket handlat men så har jag ju inte häst heller och behöver inte så mycket iallfall!

Är dock lite småbutter och halvledsen över att jag inte hade min kamera med mig men eftersom den är totalt trasig fick den såklart stanna hemma. Den är fortfarande sönder och varje gång jag sätter mig vid datorn svär jag och muttarar en stund över att den är sönder. min fina kamera!
man har väl inte sådär jättelust att slänga ut ett par tusenlappar för att få en ny men det är väl vad som måste göras om man ska få en kamera att kunna använda. Ska dock Inte ha de nya kameran runt större djur än kaniner *morr*

Såg dock inte dressyren då jag kände att det kanske kunde vara skönt att vara hemma innan det var mitt inatten och eftersom bussar och tåg går så dumt så var jag tvungen att åka vid åtta redan. tråkigt, men man kanske klarar sig utan dressyren ändå ..
Men en riktigt trevlig dag var det och det var absolut en av de bästa julklapparna då det var den mest efterlängtade :)

RSS 2.0