månaders väntan är över..

Jag måste säga att jag ser sjukt fram emot Göteborg Horseshow imorgon, fyfan vad roligt det ska bli. Har kikat extra på programmet och det blir nog riktigt bra imorgon alltså!
Jag kommer antagligen att hålla andan varje gång de hoppar över ett hinder, men skitsamma.
Wiho, skola idag och utgång ikväll och sen är det dags.
Nu har vi väntat sen i November!!




ha en bra dag.
nu är jag på grymt humör igen!

SAMI SIRVIÖ!

samis residens:

image154
image155
samis dagsnöje. dock större nu. kaninfanet har nu 14.4 kvadratmeter stort. det där är bara 10!

image156

fucking thursday

Även idag har vi haft fint väder här och jag har varit på halvtaskigt humör hela dagen, undrar varför.. Efter skolan satt jag på torget en stund för att änta på lillasyster så vi kunde åka upp till steen och ström.
jag åkte ändå upp en stund innan henne och fick handlat en hel del faktiskt!
två toppar, två par trosor, ett par örhängen och en väska blev det och slutbeloppet hamnade på exakt 375 kronor!
smakprov:
image152image153

så åkte vi hem, släppte ut sami och sedan har jag suttit och klurat på personporträttet som nu äntligen är nästan klart. anders fick provläsa och verkade ganska nöjd tror jag.
tog mig en tur ner till stan när jag var klar och har vart och lyssnat när rimbos band repade på m15, fett kul och häftigt. nu har jag precis kommit hem och börjar få ont igen så jag ska lägga mig i sängen med en kopp te och mina plommon och bara slappa! förhoppningsvis är jag bra imorgonbitti!

nu ska jag dra mig inåt.
godnatt!


jag vill ha allt det där ..

sug!

.. på att ingenting fungerar här.
skrivarhelvete.

dance to this beat

Min planerade dag blev inte riktigt, eller inte alls som jag tänkt mig faktiskt. Fick på Geografilektionen reda på attvi har prov på fredag så min planerade träff med Carro blev inställd på grund av detta, vilket var synd för jag ahde behövt henne idag faktiskt. Hon är bra , Caroline.
       Dock trevlig dag i skolan, över lag bara synd att behöva sitta inne när det är så sjukt härligt väder ute. Vi pratade om rökning på samhällskunskapen och hur givande är lektionerna när läraren visar sina elever två filmer om rökning och halva klassen går ut från klassrummert och är så röksugna att det skulle kunna döda någon? Mindre lyckat kanske..
        Lite skönt med draman iallafall då vi drog ut madrasser och stolar utanför salen och satt i solen och lyssnade på Sex Pistols medan vi skrev på våra pjäser. Solen värmde sjuukt gott över kroppen, precis sådär lagom men jag frös allt lite ändå. Jag är ju frusen hela tiden nu, skitjobbigt att alltid gå i massor utav tröjor men jag tycker verkligen att det är kallt ändå.
 
Så det blev inget av mina planer och jag har istället försökt plugga, försökt städa källaren och försökt få något gjort över huvud taget utan något resultat. Nu har jag äntligen satt mig ner en stund och ska försöka fortsätta skriva på mitt personporträtt så man kan skicka det och få respons på det.. Det blir nog bra och sålänge man har någon bra att skriva om så går det, detta blev nog faktiskt bättre än jag väntat mig.. ( Olof vet hur jag har klagat ;] )

Så, vad har då hänt idag?
Jag fick skjuts av Madde till Statoil och tog sedan en mysig promenad hem. Släppte ut Sami och gjorde hans bur ännu stärre genom att sätta till två extra delar så nu har kaninrackaren 14.4 kvadratmeter utebur att springa runt i. tror ni att han är lycklig eller?
Så kom mamma hem och vi åkte till blomsterhallen och köpte blomstercheckar och sedan var vi och köpte mat. Sushi till oss och kinesmat till Veronika. Sushin var fetäcklig så jag har hällt i mig en drickyoghurt istället nu. Efter naten tog jag mig en vilostund och sedan tog vi oss en promenad ner till Videomix & Hemköp för att hyra film och köpa godis. Nu är vi hemkomna igen och jag ska entra duschen om en stund, så fort jag skrivit lite till och sedan är det "The Heartbreak Kid" som gäller för oss.

Imorgon Ska jag till Etage och tröstshoppa litegrann för mina presentkort från H&M. och efter det ska jag minsann städa källaren så att den blir fräsch och fin.
 Ska kika lite på tågbiljetter till Katrineholm nu också .. Åker nog dit någon dag under långhelgen, måste ha min resebur så att man kan åkträna med Sami litegrann innan sommaren!

Ha en trevlig kväll allesammans
kramar

Veckan som är kvar:

onsdag
- skola
- träffa carroew <3
- städa källaren

torsdag
- skola
- etage och shoppa med veronika

fredag
- skola
- ut!

lördag
- göteborg horseshow
- grilla vid gamle dahl med tjejerna i klassen



och mitt cp inlägg från igår beror på att jag skulle spara början av mitt personporträtt som ett utkast men råkade publicera det och det vill jag Inte ha synligt för alla på bloggen, därför är det ett inlägg som ser knepigt ut!
nu sitter jag med frukosten och ska snart bege mig mot skolan!

ha en fin dag sålänge i vårvärmen

PP

--


GRATTIS JESPER!

image151

15 år idag!









cut the crap

      Mycket har hänt sedan jag skrev sist, eller rättare bestämt, mycket tid har gått sen jag skrev sist men det har inte blivit mycket gjort.. Efter ytterligare ett par frågor till mitt personporträtt känner jag mig ganska redo att börja skriva imorgon, förhoppningsvis åtminstone.
Mer material finns nu iallafall vilket känns väldigt skönt. Hela denna veckan känns ganska slitsam faktiskt men man ska väl klara det också kan man väl hoppas. Mycket plugg och sådär men man kämpar på så gott det går tycker jag.

      Jag åkte med mamma och lillasyster ut till Sjuntorp för att gratulera "lillkusinen" som fyller byxmyndig idag, grattis Jesper på födelsedagen! På vägen hem var vi på jätten och köpte godis till Prison Break så nu sitter vi mest bara och väntar .. Får skutta upp tidigare imorgon och hinna duscha, men det tar förhppningsvis max tio minuter. Och bättre än imorse då jag både lyckades svimma och få nackspärr. Bra Rebecka!
    
      En hel måndag i skolan idag också sen förra terminen, grattis på det. Till och med gympan även om jag fortfarande var lite halvdålig och nacken värkte. Men jag spelade pingis iallafall och det var kul. Gud, tråkigare referens får man leta efter tror jag.

     Ska sätta mig och skriva på en veckoplanering också, och även planering för längre fram. Denna vecka är nog bäst när den är slut, usch och blä på den!  Veckan efter denna blir grym, men ledigt från onsdag till söndag. Det ser vi fram emot och behöver! helgen efter det ska vi servera på bröllop, min syster och jag så då går hela dagen ute vid öresjö. Men men, det är mer än två veckor kvar tills dess! Just nu är det mest planerat inför imorgon, svenskan ska bli så gott som klar imorgon och sedan ska jag försöka hinna med historian och engelskan imorgon kväll. Det löser sig.

För övrigt är inte allt som det ska vara. Ingenting är som det ska vara, vilket blir jobbigt och energikrävande. Men jag har bara mig själv att skylla och det är det jobbigaste; att inte ha någon annan att skylla på. 
ha en trevlig kväll
pusshej

Dagens låt:

Papa Roach - Last Resort


för att vi sprang genom stan och skrek
och alla var lyckliga, där och då

Solsken!

Ja, det är väl smått crazy att sitta inne vid datorn i det underbara vädret som råder ute men jag har fått en del luft idag och balkongdörren är öppen så det är ganska lugnt, haha!
Ska försöka smita bort till Statoil sedan och lämna in filmen vi hyrde igår och sedan sätta mig och försöka plugga lite och sånt .. Inte roligt alls och jag vill helst bara lägga mig och sova en halvtimme men det går ju såklart inte.

Ska försöka skriva ett längre inlägg ikväll!
Pösshaj

Freaky Friday

Snurrig fredag, på något underligt sätt är det skönt att den är slut även om den varit nästintill perfekt. Tack inblandade. Underbart med vackert väder vilket många instämde i och efter en sköön tur i stan har jag en massa ny helgenergi! Även om jag inte har en aning om vad jag ska göra med den ..

ha en bra kväll.

Till Olof ..

 Dagens låt:  Alice in Videoland - Cut the crap


dagens bild

image150







sjuk, kanin och planering ..

Jävla skit, fortfarande hemma förkyld men ska försöka pallra mig upp imorgon då det väntas nationellt engelskaprov och sådär. Gött med en kvart extra i sängen då och ingen tyska eftersom provet tar den tiden. Lite glad måste man få vara över sånt. Ska se till att se mycket på Vänner utan text ikväll, det är bra förberedning.

         Jag och Sami har legat i soffan hela morgonen och kikat på Wallander, Oprah och en massa annat halvtråkigt. Mysigt som tusan och så har vi ätit smoothies. Ja, båda två. Sami blev väldigt förtjust i min hallon / banansmoothie men det är väl inte så konstigt. han hade smoothiemustach över hela brösten sedan, haha så söt var han! Fick dock inget kort då han trodde att han skulle få mer gott. 

Han har precis fått gå tillbaka ut i buren igen, han har äntligen fått flytta ut nu. han står gott i solen hela dagarna och stormtrivs verkligen ute. han har blivit mycket slankare i kroppen och blankare i pälsen, underbart att se. Och han är äntligen för stor för att rymma genom gallret på kompostnätet så nu har han fått en Jättestor utebur att springa runt i, bild på den kommer också en annan dag tillsammans med nya buren.

Kan dock tycka att buren är för liten, eller åtminstone för smal men han verkar trivas där ändå och med uteburen såpass nära och som är SÅÅ stor så går det ingen nöd på honom alls där ute!
Hoppas bara på bättre väder nu så han kan vara ute mer och att jag då kan vara ute med honom. Så fort man ser att det faktiskt fungerar att ha honom där utan tillsyn ska jag köpa jordgubbsnät
(ni vet sånt där blått som man har på jordgubbslanden för att fåglarna inte ska äta upp dom?)
så han kan vara ute längre stunder utan en massa folk ute. Och med två lådor att gömma sig under är det inte heller någon fara om det skulle stryka katter runt buren heller för den delen!

Det är det Viktigaste tycker jag, att han får chansen att komma ut där, åminstone två gånger i veckan och verkligen få springa av sig. Igår sprang han av sig överskottsenergin som han samlat på sig i vinter och förhoppningsvis ska han kunna vara där hela sommaren sedan utan att man ska behöva sitta bredvid buren och passa honom.

här kommer lite bilder på tidigare kaniner i uteburen:
image146
wilhelm ute i snön
image147
från v. Trixie, Mumin och Nina. Visst är Trixie lik Foxy?
image148
Myssla, Foxy och Joel
image149
Nina :)

Jaa, mycket kaniner har funnits här genom åren .. herregud. Och när man nu faktiskt bara har en kvar är det lätt att vilja ha fler liksom. Har ju burar så det räcker till att ha minst tre till men det finns det absolut ingen tid till. Skulle det nu komma någon och behöver göra sig av med sin så finns jag ju givetvis, men det ska vara i nödfall. Sånna kaniner finns ju överallt. Jag minns när vi hade första ungkullen så var det en tjej som mailade mig som hade en Urgullig kanin som hon skulle avliva men då hade jag ingen möjlighet.
Men en DRÖM skulle vara att starta ett hem för kaniner som behöver ett nytt hem, rehabilitering av olika orsaker osv. Att sedan kunna omplacera dem i nya hem och sådär. Gud, vad underbart.
Drömma går ju ..



IDAG FUNKAR ÄNTLIGEN BILDERNA!
image144
image145
Snyggt va?!


Nu ska jag försöka få dammsuget på mitt rum och torka av fönsterbrädorna, sedan ska jag duscha av mig all skit och förkylningskänlor. Det är såå härligt.
Imorgon blir en lång och innehållsrik dag, får verkligen försöka ha grejker packade då det kan bli väntan och liknande.
08.30 är det nationellt engelska prov
12.10 slutar för dagen
14.30 har jag tid på näl, hos dietisten. woo.
17.00 ska jag vara emd och debattera på måg, inför de nya ettorna. (vad har du nu lurat med mig på, olof?!)

Men men, det blir nog bra.
ha en trevlig eftermiddag
kram

dagens bild

image143

Michaela och jag i bastun i Hundfjället.
Nästan snyggare än bilden där jag sitter med huvudet i vattenhinken, haha!

det är så logiskt..


Det är svårt att ta sig tid att skriva blogginlägg då det oftast tar en liten stumd och det oftast blir lite småsura miner runt det då. Så jag får passa på dagar som dessa.
Jag har lyckats bli redigt förkyld under natten och tar en lugn morgon med en massa te och lugn musik samt kikande av Oprah på tv. Ja, sånt kan man göra ibland.
Och bli störd av en kille från Schenker som mer eller mindre tvingade mig att kvittera en låda med okänt innehåll. Jag fick snällt skriva på papper att jag hade mottagit paketet och nu står lådan som med all säkerhet innehåller en bomb, i våran hall och ser läskig ut. Ska nog se till att öppna de sedan..

Hade det inte varit för att jag blir intervjuad i svenskan hade jag stannat hemma hela dagen men det känns lagom shysst mot Anders att sitta hemma liksom.
Så det är bara pallra sig till skolan vid två!
Ska nog ta en tur tidigare och dra in på biblioteket .. 

Helgen som följde var supermysig på många sätt. Jag och Peter tog oss en tur till Ikea tillsammans med hans pappa för att köpa till delar till bokhyllor och sådär. och resultatet blev riktigt bra. han köpte vitrindörrar till småhyllorna och dörrar till den stora bokhyllan. och när jag trodde att det inte kunde bli bättre låter han mig köpa två TVÅ!! fikusar med supersnygga gröna krukor. Så nu ÄNTLIGEN finns det lite levande inne på rummet i Lövgärdet. Woho! Gissa om det är glädje på högsta nivå där.
Bilderna vill inte fungera så det är väl bara att skita i dom då ..

och stor nyhet till hela bloggen.
Vi ska skaffa hamster.
Han ska heta Conny


Igår spenderade jag en ledig kväll hos faster Sabina med att gosa med nya kusinen Markus, som han nu heter. Eller jag tror det. Han låg länge med sin mage mot min och sitt lilla huvud på mitt ena bröst och snusade sött. Konstigt att man blir sugen?
Faster skrämmer med läskiga förlossningshistorier men, haha, inte blir man rädd för det.
Söt är han den lille snutten iallfall. Synd bara att jag inte hade med kameran då .. Me kände för att lämna mobilen hemma igår och ta en lugn kväll från den!

INGA BILDER FUNKAR IDAG JU.
nu ska jag städa ur rummet så att det går att dammsuga sedan. och dra till biblioteket sedan. Imorgon fyller Kajsa år så jag ska försöka hitta på något kul till henne också ..
Ha en bra dag!

you make me feel like i can fly ..

Idag finns tankarna hos 10-åriga Englas familj som mist sin dotter.
Vila i Frid Engla!



Det är måndag, lunchrast och min vapendragare Olf och jag sitter i datasalen och skriver blogg och filosoferar. Bloggfilosofi är vi intresserade av , vi två och det pratas mycket om detta men idag är det intressanta ämnen som har dykt upp i vår filosofivärld. Nog skrivet om det här, det ska skvallras mer senare.

Det är snart bara en halvtimme kvar till svenskan och då blir det intervju igen fast nu är det jag som ger svaren. Jeopary, fast tvärtom typ.
Ska skriva histoia som en toka i eftermiddag och försöka börja skriva mitt personporträtt. Måste antagligen komplettera ett antal frågor sedan, men skitsamma. Börja skriva ska jag göra.
Måste även bort till SL idag och boka ny soltid. Jag är alltid genomfrusen så solningen gor gott för hela kroppen! Eller så beror det på annat så det Finns alternativa vägar till solningen. 
Och igår vägde jag mig igen. Haha. Intrseesklubben noterar.

månadens beroende: vaniljte
månadens låt:  U2 - elevation

hejdå

Jag är på fett dåligt humör och kan inte sova. Allt är upp och ner så folk på msn får pigga upp någorlunda.
Kommer antagligen att vara fittsur imorgon när jag inte har sovit, måste lägga fram kläder också. Suck!


godnatt

Måndag!

Så, då var det måndag och jävligt hektisk vecka. Om några minuter ska jag cykla bort tillSportlife för att ligga i solariumet en liten stund och värma min frusna kropp och när jag kommer hem blir det till att laga mat och dammsuga mitt rum.
Sedan ska källaren städas, en jävla massa läxor ska göras och när allt detta är klart väntar en skön stund framför Prison Break med lillasyster och hemgjord smoothie. Det ska verkligen bli mysigt tycker jag.

Till middag väntar laxspett men vi får se hur det går, har bara sett receptet i VeckoRevyn men det ska nog bli gott!
Får hitta på något roligt att ha till det bara, en grönsallad räcker nog bra och så smoothie på det. Det kanske märks att jag är beroende av Smoothie?
Men Smoothie är snällt för magen och gör inte ont eller så vilket är väldigt skönt.

Och imorgon blir det Mia och prata om höst 2005. Gud, vad underbart att dra upp den igen. Alt var ju så bra där och då *murgh* Nåja, det tål att tänkas på i solarievärmen.
Puss puss!

It's skinka, and bladspenat

jo, fast skinkan är utbytt mot kalkonkassler och bladspenaten är babyspenat men pasta lika väl för det. Jag hatar pasta, snabbmakaroner eller stuvade makaroner kan gå, men usch för pasta.
Pastafjärilar är också ganska gott.

Underbart skönt att sluta tio över tolv idag, dock blev jag på fettfett dåligt humör i förmiddags vilket gjorde att min planerade dag gick en aning åt pipan.
Tack Olof däremot som ändå räddade upp den sista timmen på något mirakulöst sätt och lite fniss och skratt blev det allt ändå.
Och nu har jag inte alls fått gjort något av allt det jag måste göra. Jo, höet är packat men annars ingenting annat. Jag ska få på mig träningskläderna, äta och packa inför imorgon och resten av helgenmen nu vill jag helst bara lägga mig under ett täcke och dö. Allvarligt.
Suck och stön för jobbiga grejer.
Skönt att få komma hem på lördag sedan iallafall och gräva ner sig någonstans då. Det är ungefär vad jag kommer att orka med. Av 24 timmar ska man åka tåg i 8. Som det kanske närks är jag ingen vidare tågfantast.
Nej, myyyskväll under täcket på lördag. Jag kommer ut när jag dör!

Ska försöka släppa ut Sami idag igen så han får lite luft och sådär och kanske ta en promenad med Timo i hans nya täcke bort till Moa och leka lite. Kanske inte hinner förresten .. 17.20 ska vi träna Body Jam mamma och jag så det börjar bli dags att dra på sig träningskläderna!
Första ska det bara packas det typ sista! :)

pusshaj sålänge!

Så var jag med ..

antiblondinbella.blogg.se
Jag är med, woho!



image140

Så måste jag lägga in bild på nya skjortan. Woho på det också!

Jävla krångel..

Åh, vad sur man blir när man har en massa att skriva om men bloggen inte går att logga in på. Jävla krångel det ska vara. I flera dagarhar jag tänkt uppdatera men inte kunnat, hur kul är det liksom? Nu ska jag iallfall försöka få ihop ett inlägg här :)



Lovet fortflöt, jag var hos farmor och farfar på torsdagen för att sova över men främst för att  träffa Mickis och lilla Tindra vilket så blev. Hon var helt underbart gullig och det är inte utan att man blir jävligt sugen ..
Vi hade en trevlig kväll och jag sov hos farmor och farfar på natten men gick ner så fort jag hade vaknat. Hade en halv pinsam incident under natten också som jag och farmor håller för oss själva, hihi :)
image137image138
Söttjejen :) 
Hon var verkligen lik sin pappa!
Vi myste i soffan med lilltjejen och åt sedan en supermysig frukost alla tre och sattoch snackade en massa. Barn, killar och sånt där som man ändå snackar om men ändå på ett vuxnare sätt. Gud, vad skönt med någon som förstår allting liksom ..
När lilla pluttan skulle sova fick jag se en Massa bilder, från graviditeten, förlossningen och grejer, jag var tvungen att gråta en tår när Tindra preciiis kommit ut och låg på sin mammas bröst. Det är vackert. Sen pussades det hejdå när hon hade vaknat!
Tack Mickis och Tindra för en supertrevlig morgon :)

Sedan kom jag till Göteborg på fredaseftermiddagen eftersom jag lovat att vara inne och hjälpa till et sista på Peters jobb, så det var jobbskjorta och förkläde på.
Efter jobb åkte vi hem till Trollhättan och gick upp och stensomnade båda två när klockan var halv nio. Haha, så jävla lyckat. Vi hann äta ost och vindruvor och sedan stensomnades det.
På lördagmorgon var vi uppe vid kvart över åtta, åt frukost och tog morgontåget för att gå på stan i Göteborg. Vi hade det supermysigt och det köptes en del smågrejer bara , Peter köpte kalsonger och jeans.
Kvällen tillbringades i Trollhättan med att spela risk och äta ännu mer ost. Mums och mys!

På söndagen var det stall som gällde dock bara en stund och Peter som hade åkt hem fick rebecka-abstinens och åkte tillbaka hit. Det blev en myyyysig fsöndakväll och vi var båda trötta och nöjda när kvällen väl var slut. 
Tack älskling för en underbar helg.
Vi behövde det!
 

Så började ju skolan i måndags igen och det har gått ganska smärtfritt faktiskt. Trött är man ju men inte såå mkt läxor denna veckan har gjort att det gått lugnt till. I måndags hade jag en lugn och ledig dag och satta mig vid symaskinen för att sy på min idé jag haft ett tag ..
image139
Ett täcke till Timoplutten blev det :)
Hihi, nu kommer han att vara supersöt när vi åker till Katrineholm på fredag.  Ha tycker faktiskt om det, iallafall så verkar det så så han får fortsätta ha det på sig. Måste tvätta tills dess också, fan. 

Nu ska jag dra och göra mig klar för natten
Puss & hej

RSS 2.0