mellandagsrea!

(är fortfarande fett besviken på alla som läser utan att kommentera)
skäms på er!
på peter också

idag har jag sprungit på stan i göteborg och kikat på stans reor. kikade in på bland annat gina tricot, bik bok och week day. bik bok har mycket som säkerligen blir fint till våren och en jättesöt hello kitty-tshirt hittades men införskaffades ej. den kändes liite för mycket trettonåring.
indiskas rea var inte mycket att ha, inte heller cassels sm inte ens hade ungdomsavdelning i göteborg.
gina tricot hade en jättefin röd vardagstop och en blå&svartrandig t-tröja med båthals. den ska jag nog sticka in och köpa imorgon. köpte mig iallafall en ansiktskräm på kicks som är väl behövd sedan länge och som jag blev väääldigt nöjd med!
tråkigt var att week day hade tjugo minuters kö. till provrummen. mitt presentkort får vänta ett par dagar tror jag. nåhot par nya jeans ska man väl hitta innan nyår. eller något snyggt på second hand-avdelningen. åh, mysrorna glömde jag men det kan inte hjälpas så mycket. dit får man väl gå lite senare sedan!

åkte hem till peter vid tre-tiden och köpte middagsmat och lagade potatisgratäng när jag kom hem. nisse och rocco är här och håller låda för fullt. fast nu har de somnat i soffan.
peter och hans pappa sitter och tittar på casino royal och här sitter jag och skriver! ska försöka packa litegrann imorgon till vår hotellvistelse under helgen. peter och jag firar ett årsdaga med att bo på hotell i göteborg. woho!
kärlek för hela slanetn (närmare bestämt 1398 kronor!)

ska packa upp lite grann iallafall av det jag har med sedan blir det vovvepromenad!
puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0