Liseberg!

Usch, bu var det bra längessedan man uppdaterade här. Vet inte riktigt när det var sist.
jo, det var i tisdags ja. Och då var jag hemma och mådde åt helvete hela dagen.
Dagen igår var ganska okej, jag ringde runt som en idiot till david urwitz och någon bokare som skulle fixa in mig på sticky fingers osv. kvällen blev en riktig besvikelse då någonting gick snett så jag kom inte in och Peter stod utanför med biljett och ville inte gå själv. Vi satte oss på en buss till Trollhättan och gick och la oss istället.

Vart hemma på morgonen med värkldens mensvärk. Jag är inte en av de som har tur med mensbesvär. Jag mådde som en prinsessa med förra p-pillren men med de nya mår jag arsle under hela tiden. Massor av magont och dessutom ett illamående som heter duga vilket gör att jag inte får ner några tabletter. Underbart! Så några mediciner mot något har det inte blivit idag. Dock en tur till gynekologen i göteborg som nu remiterat till urolog på sahlgrenska. Äntligen säger jag! 

Efter det gick jag, Peter, mamma och lillasyster på Liseberg och kikade på julsaker och mös som tusan! Det var knappt något folk alls, inget regn och sådär lagom kallt. Och trevligt i massor hade vi också, jag tycker om min familj då och då. Ofta faktiskt. Mamma var i köpartagen och köpte och provsmakade det mesta. Hihi.
Ska dra med papa upp till Steen och Ström någon dag och köpa de sista julklapparna. Mammas är inte klar och Peters är inte klar. Och sen letar jag efter den perfekta presenten till svägerska Nettan som ligger bakom andra svägerskan i både antal och pris. Och sedan får man ju skapligt såligt samvete över priset på mitt .. Suck!
Nu har åtminstone jag kommit på vad jag ska önska mig. Tror jag.
Det blir nog vettigare skrivet imorgon, innan Kristianspelningen.
Gud vad spelningar det är överallt hela tiden..

Nu ramlade det av kläder här ..
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Trist att det inte blev nåt med Sticky... men men... det går inte alltid som det borde. Skönt att du ÄNTLIGEN ska få komma till en specialistläkare då! *dansar av glädje* inte en dag för tidigt! Hoppas att det blir snart....!
Ha en suverän dag, trots mensvärken...!
Kram

2007-12-14 @ 09:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0