anttila & pysselmys!

Fanken vad dåligt samvete man får när man inte skriver på ett tag. Nu ska det minsann bli skärpning! Denna veckan blir det en massa fixande hemma och med julklappar och sånt där. Jiha!

I fredags var vi på Kristian Anttila på Kulturkåken (tror jag det hette) och det var väldigt bra. Vi hade väl inte de bästa platserna eftersom Peter krängde prylar så det var sådär med sikten. Men det lät bra och folk verkade nöjda. Kuligt att träffa Bella, Sandra och Hanna också :) Alltid roligt att träffa folk, Bella och Sandra underhöll bra innan och Hanna efteråt! Tack tjejor! (kommentera gärna om ni läser)
Vi fick skjuts till centralen sedan av Kristian och en del av bandet med vacker sång om grönt ljus. Hihi, lättroad som jag är så skrattade jag en del. Kvällen avslutade med massor av rostade mackor och julmust!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Igår vaknade vi hos Peter, fick se lite bilder från Egypten och pratade litegrann. Plockade lite på rummet och åkte mot Trollhättan sedan. Mamma var barnvakt så vi hade lite smått julgodisverkstad här, jag gjorde julklappsgrejer och Peter bakade pepparkakor med lillkusin Moa som har sovit här inatt. (Bilder kommer i senare inlägg)
Det blev en massa godsaker och mycket ätande. Julklappsgodiset blev mer lyckat än jag hade trott och nu ska det bara packas i söta askar och ligga svalt tills det ska ges ut. Kul att se om folk tycker om det!
Marsipan blev det också gjort, både ärtskidor, grisar, kantareller, Robin Hood och en snopp på slutet. Med silverkula på toppen av det sistnämda fixade Peter till en piercing också, moget värre alltså!

Efter några timmars stök satte vi oss i soffan med en herrans massa godis i form av kexchoklad, nonstop och persikor och kikade på Pirates Of The Carribean 1. Peter somnade efter cirkus en halvtimme så vi gick ganska snart och la oss.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vaknade morse av bullret utanför dörren i form av pappa som sovit i gästsängen, konstigt att man är på grinhumör idag? Peter kan man ju sparka på men orkar man springa ut och in åttahundra gånger på nätterna för att sparka på den andre? Nej. knappast!
Menmen, jag är besvärlig själv ..

Idag blir det (tydligen) julbord på spikön med familj och pojkvän. Hej och totalt ha glömt bort det allihop förutom mamma. Så det blir väl till att hoppa in i duschen här om en stund och bege sig om the island of trollhättan sedan. sen är det ju detta ständiga klädproblem också .. suck!
men det blir väl dom snyggare cheap monday-jeansen och en vanlig tröja. stackars Peter hade lika lite tanke på detta som jag och veronika så nu han får gå i kent t-shirt! Men han är ju snygg ändå, så ..

Nu ska det bli strumpor på fossingarna och pussar på trollet som antagligen har somnat där inne!
Bilder från fredag, lördag och söndag kommer ikväll!
Måste plugga ikväll också, suck!
Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Nettan

Jösses vad ni pysslar och har er då! Å spelningar och julbord och allt vad det är... Har inte varit på ett enda julbord i år, men är i och för sig lika glad för det... Det är alltid samma mat ändå, och skinka har jag ätit förr...!
Hoppas att ni får trevligt i alla fall. Ät riktigt mycket men försök hålla er nedanför den där gränsen där man bara vill gå och spy...
Kram på dig!

2007-12-16 @ 17:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0